2777
2789
عنوان

بیاید ببینم چه خاکی تو سرم باید بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 58 پست
اسپرم تو بدن تا چند روز زنده هست خب میمونه تا زمان تخمک گذاری. اشتباه میکنم یعنی. 

نه فداتشم درست میگی اسپرمای قوی تا ۵ روز زنده میمونه ولی این خانم دیروز تازه پاک شده و زمان تخمک گذاری یک تقریبا یک هفته بعد از پاکیه تا اون موقع اسپرما از بین رفته بعدشم شوهرش اصلا تو نریخته و این خانم میگه شاید حس میکنم یذره ریخته با وجود اینا اگه باردار بشه یعنی مورد نادره

بلندترین فریاد من سکوت من است...
تو تاپیک های قبلیت نوشتی که حامله ای 

ن عزیزم واسه دوستم پرسیدم

دیگه نگفتم دوستم گفتم خودم

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فداتشم درست میگی اسپرمای قوی تا ۵ روز زنده میمونه ولی این خانم دیروز تازه پاک شده و زمان تخمک گذا ...

یعنی نخورم؟ 

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
نه فداتشم درست میگی اسپرمای قوی تا ۵ روز زنده میمونه ولی این خانم دیروز تازه پاک شده و زمان تخمک گذا ...

من خودم ناخواسته دخترم باردار سدم البته بگم خدا خواسته من اصلا نفهمیدم کی شد بخدا اصلن خیلی ببخشید من کثیف نشدم  هیج جا هم کثیف نشد  چون من یک در صد حتی فک نمیکردم باردار بشم . میگن قبل از زمان تخمک گذاری بچه دختر میشع درسته واقعان ب نظرم همش ب خواست خداست. وگرنه من میخواستم دوسال صبر کنم چند ماه بعد عروسیم باردار شدم  

الان آنقدر میترسم که از دو روش استفاده میکنم یک روز پریودم عقب میفته زمین و زمان بهم میریزم 😂😂😂

من خودم ناخواسته دخترم باردار سدم البته بگم خدا خواسته من اصلا نفهمیدم کی شد بخدا اصلن خیلی ببخشید م ...

بله مورد مثل شما هم هست ولی واقعا یک در هزاره اکثرا به همین راحتی نمیشن،خدا گل دخترتو حفظ کنه برات

من میگم لازم نیست ولی اگه بازم میترسی طبق گفته دوستان مصرف کن

خیلی میترسم اما نمیخام بخورم چون که پریود میشم زود

و اینکه پریودی خییییلی بد و سختی دارم

تازه دیروز راحت شدم😔

بله مورد مثل شما هم هست ولی واقعا یک در هزاره اکثرا به همین راحتی نمیشن،خدا گل دخترتو حفظ کنه برات

ممنونم عزیزم❤️❤️❤️

اوایل بارداری همش ب شوهرم میکفتم تو منو گول زدی 😂 قسم میخورددد نه بخدااا نفهمیدم اصلا   از اونورم مادرشوهرم هی غیر مستقیم میکفت حاملگی ناخواسته نداریممم مگه میشهه اخ  

هنوزم به شوهرم شک دارم البته  به خاطر مادرش چون اوایل خیلی دخالت میکرد فوزول خانم

ممنونم عزیزم❤️❤️❤️ اوایل بارداری همش ب شوهرم میکفتم تو منو گول زدی 😂 قسم میخورددد نه بخدااا نفهمید ...

عزیز دلی❤❤

بنده خدا شوهرت 😅حالا کار هرکی باشه دیگه کاریش نمیشه کرد فقط از وجودش لذت ببر و حسابی بوش کن من یه پسر دارم مدام بوش میکنم که بزرگ شد بوش تو ذهنم باشه

عزیز دلی❤❤ بنده خدا شوهرت 😅حالا کار هرکی باشه دیگه کاریش نمیشه کرد فقط از وجودش لذت ببر و حسابی بو ...

الان جونم بهش وصله همه زندگیم هس واقعا  

خداحفظش کنه پسرتو ❤️🙏🏻