2777
2789
عنوان

بیاید ببینم چه خاکی تو سرم باید بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 58 پست

بچه ها اورژانسی فورا دوباره پریود میشم

میشه قرص ال دی بخورم از امشب تا یکماه؟؟؟ 

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میشه همین امشب بخور چیزی نمیشه برا اولین بار بوده ملت تا یکسال با هزار بدبختی و دوا درمون خزانه ...

یعنی از امشب بخورم تا یماه؟؟ درسته؟؟؟ هر شب یکی قرص ال دی

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
یه درصد بشه بیچاره شدم😔😔 میشه ال دی بخورم از الان تا سه روز به پریودی ماه دیگه ول کنم؟؟ اورژانس ...

هیچی نخور بدنتو داغون نکن شما زمان تخمک گذاری رابطه نداشتی که تازه مطمئنم نیستی داخل ریخته یا نه،بعدشم ال دی اصلا کاری نمیکنه فقط پریودتو عقب جلو میکنی 

بلندترین فریاد من سکوت من است...
هیچی نخور بدنتو داغون نکن شما زمان تخمک گذا ی رابطه نداشتی که تازه مطمئنم نیستی داخل ریخته یا نه،بعد ...

دوس ندارم بخورم

یعنی نمیگیره؟؟

ای خدا لعنتت کنه مرررررد

یعنی از امشب بخورم تا یماه؟؟ درسته؟؟؟ هر شب یکی قرص ال دی

اره اگه میخوای مطمین تر شی الان بدونه لخور فردا ساعت دوارده یدونه دیگه بخور و فرداشب اخرشبم یدونه دیگه ولی دوتا پشت هم نخور من خوردم تا مرگ رفتم 

اسی تو الان باید سه چهار ماهت باشع که نکنه خدایی نکرده سقط شده 🤔

وا🤔🤔 اشتباه گرفتی فک کنم

من اصلا بچه نمیخام

دوس ندارم بخورم یعنی نمیگیره؟؟ ای خدا لعنتت کنه مرررررد

نه بابا الکی که بچه درست نمیشه باید تخمک باشه خودتم که مطمئن نیستی داخل ریخته،اونی هم که میبینی یهو حامله میشه یک در میلیونه بخدا من یکسال اقدام منظم و تحت نظر دکتر بودم تا حامله شدم،ببخش به قسمت دوم حرفت خندم گرفت😅😅

بلندترین فریاد من سکوت من است...
نه بابا الکی که بچه درست نمیشه باید تخمک باشه خودتم که مطمئن نیستی داخل ریخته،اونی هم که میبینی یهو ...

اسپرم تو بدن تا چند روز زنده هست خب میمونه تا زمان تخمک گذاری. اشتباه میکنم یعنی.