2777
2789
فکر نمیکنم معنا داشته باشه براش. خیلی دقت کردم ببینم به چیزی ربط میده یا نه. شایدم معنا داره براش من ...

اره دقت کن حتما یه مفهومی داره 

به زبان ترکی گه یعنی بیا 

خب وقتی میگه گه گه حتما میخاد بری پیشش بشینی  یا مثلا خواسته ای داره میخاد بری براش انجام بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

تو تاپیکات در مورد بی اشتهایی بچه ات خوندم ، الان خوب شده یا نه ؟! میشه کمکم کنی 

دختر منم ۱۸ ماهشه لب به هیچ غذایی نمیزنه دیگه بریدم 😭😭😭😭 هفته پیش ۴ روز بهش گرسنگی دادم فقط آب خورد دریغ از خوردن به تیکه نون 

شیر خودمم الان دوماهه قطع کردم براش 

تورو خدا کمکم کن 

سلام عزیزم  تو تاپیکات در مورد بی اشتهایی بچه ات خوندم ، الان خوب شده یا نه ؟! میشه کمکم کنی&n ...

سلام خوبی؟ ببین حالتو درک میکنم کاملا. پسر من از اولش بی اشتها بود. من به زور کارتون بهش غذا میدادم. همین باعث شد باعث مشکلات زیادی بشه براش. شما تلویزیون نزار. تا اینکه دیگه با نلویزیون و کارتون و... هم دیگه نخورد. دو هفته تموم فقط شیر میخورد. شیر خشک. اونم در حد نصف شیشه. وزنش خیلی کم شد. منم خودم شدیدا عصبی و افسرده بودم. بهش شربت زینک پلاس دادم. نمیدونم اون باعث شد یا گیر ندادن من. میدونم خیلی سخته ولی باید بیخیال بشی. یعنی بچه نباید حرص خگردن تو رو ببینه. چون اون به تو حساس شده. خلاصه خمیر داخل بربری رو گلوله های ریز میکردم اندازه عدس میزاشتم یدونه یدونه جلوش. برمیداشت میخورد. تا شب مثلا اندازه یه کف دست بربری خالی میخورد. یا بیسکویت رو پودر میکردم با خامه قاطی میکردم باز خمیری میشد قلقلی میکردم. میزاشتم جلوش یدونه کوچولو برمیداشت میخورد. یا نون لواش خالی رو به اندازه یه لپه میکندم میزاشتم رو نوک انگشتم یا میزاشتم روی پاش اونطوری مثلا تو بیست و چهار ساعت یه کف دست میخورد. بعد کم کم برنج شفته پختم و باز قلقلی میکردم میدادم. کم کم شروع کرد به خوردن البته فکر نکن الان خیلی میخوره. الانم کم غذاست ولی دیگه نه به اون شدت. یذره برنج میخوره یذره مرغ. بقیه شو بهش نون خالی میدم سیر شه. ولی باز راضی ام اعصابم آروم شده. اگه سوالی داشتی بگو. 

سلام خوبی؟ ببین حالتو درک میکنم کاملا. پسر من از اولش بی اشتها بود. من به زور کارتون بهش غذا میدادم. ...

بچه من هفت ماهه و کم وزن به دنیا اومد و مثله بچه شما بدغذا بود خیلی ناراحت بودم خیلی سعی کردم بدون تلویزیون بدم نخورد و از ۶ ماهگی جلوی تلویزیون گذاشتمش الان ۱۶ ماهشه و هنوز گیر تلویزیونم و اصلا چیزی دهنش نمیزاره مواد غذایی ،اسباب بازی میزاره دهنش ولی غذا رو نه ،خودمم افسردگی دارم ،تو رو خدا کمکم  کن ،چقدر بچت تلویزیون میدید؟در کل روز در این سن

بچه من هفت ماهه و کم وزن به دنیا اومد و مثله بچه شما بدغذا بود خیلی ناراحت بودم خیلی سعی کردم بدون ت ...

بچه من نه ماهه بدنیا ا مد ولی دو کیلو بود. منم خیلی میگذاشتم جلو تلویزیون. دیگه شونزده ماهه که بود تقریبا تو هر وعده غذایی یکی دو ساعت جلو تلویزیون بود. طوری شده بود نه من بلد بودم باهاش بازی کنم نه اون بازی چندانی بلد بود. میدوید اینور اونور ولی مهارت انچنانی نداشت. به حرف من گوش کن من این روزای تو رو چند ماه پیش رفتم. بهش غذا نده بیخیالش شو. بزار ببینه برات مهم نیست کم کم میاد سمت غذا. طول میکشه ولی راهش اینه. پسر من بخاطر تی وی الان از نظر شناختی از سنش عقبه. اتفاقا از وقتی تلویزیون رو قطع کردم کم کم یاد گرفت غذاها رو مزه مزه کنه. خوابش بهتر شد. کلی چیز جدید یاد گرفته. تیز  شده. اخلاقش عوض شده. 

سلام خوبی؟ ببین حالتو درک میکنم کاملا. پسر من از اولش بی اشتها بود. من به زور کارتون بهش غذا میدادم. ...

سلام عزیزم‌ ممنون که وقت گذاشتی

خداروشکر که بهتر شده  

باور میکنی من سر همین نخوردنش بیماری عصبی گرفتم دارم قرص مصرف می‌کنم 

از سه ماهگی که اعتصاب به شیر کرد شیر خودمو میخورد اما تو بیداری اصلااااا لب نمیزد فقط باید میخوابوندم بعد میدادم بهش ، شیشه شیر هم که به هیچ عنوان قبول نکرده تا الان، گفتم بزرگ‌تر بشه غذا خور میشه راحت میشم که اینم اینجوری شد 😞😞 اخه من در روز اگه نخوام چیزی بدم میترسم اتفاقی بیفته ، شیر خودمو چند ماهه قطع کردم و شیشه هم نمیگیره منم با سرنگ بهش میدم 

الان به نظرت من چکار کنم 

من در روز هرچی میدم با سرنگه 

ابمیوه ، شیر ، شیر موز ، سوپ ابکی یا فرنی فقط همین چند مورد هر روز تکرار میشه و میدم میخوره اخه چیز دیگه از سرنگ رد نمیشه 

من ۴ روز بهش چیزی ندادم سراغ غذارو نگرفت😞😞 

چکار کنم الان به نظرت 

دوباره سرنگ رو قطع کنم یعنی 😞 هردکتری گفتن بردم اما فقط وقت و هزینه الکی بوده که صرفش کردم هیچ فایده ای نداشته 

الان به نظرت من چکار کنم  من در روز هرچی میدم با سرنگه  ابمیوه ، شیر ، شیر موز ، سوپ ابک ...

منم با سرنگ میدادم یه مدت بعد کم کم همون غذاها رو با قاشق دادم. ولی دلتو قرص کن بیخیالش شو. بهش غذا نده. عدس و لپه و اینجور چیزا بزار جلوش میره کم کم سمتش. پسر من دو هفته فقط یذره شیر میخورد. گشنس هم نمیشد. شبا دعتی توسل بخون. از خدا بخوا بهت صبر بده و مشکل بچتو حل کنه. بخدا راه دیگه ای نیست. باید بیخیال شی. کم کم میاد سراغ برنج و نون

بچه من نه ماهه بدنیا ا مد ولی دو کیلو بود. منم خیلی میگذاشتم جلو تلویزیون. دیگه شونزده ماهه که بود ت ...

مثلا الان بچه من ۱۶ ماهشه بابای نمیکنه آوا سازی میکنه ولی حرف نمیزنه ،خدا خودش کمکم کنه من واقعا خیلی سختی کشیدم سر این بچه دیگه تحمل چیز جدید ندارم ،تاپیکامو بخونی خودت میفهمی،توام واسه من دعا کن منم واسه پسرت دعا میکنم هر چه زودتر به بچه هامون سلامتی جسمی و ذهنی بده

منم با سرنگ میدادم یه مدت بعد کم کم همون غذاها رو با قاشق دادم. ولی دلتو قرص کن بیخیالش شو. بهش غذا ...

ممنونم ازت 😞🌺تورو خدا برا دخترم دعا کن منم برای پسرت دعا میکنم 

دیگه خسته شدم از این وضعیت 

ممنونم ازت 😞🌺تورو خدا برا دخترم دعا کن منم برای پسرت دعا میکنم  دیگه خسته شدم از این وضعیت&n ...

شما الان‌چند ماهه دیگه سرنگ رو گذاشتی کنار ؟ الان مستقل میخوره یا بازم کمکش میکنی

سلام عزیزم‌ ممنون که وقت گذاشتی خداروشکر که بهتر شده   باور میکنی من سر همین نخوردنش بیماری ...

منم حال روحیم بد بود حتی تا مرز طلاقم رفتم. رابطم با شوهرم افتضاح بود. خودت برو پیش روانپزشک دارو بگیر آروم میشب. غذا رو هم واقعیتش بچه هایی مثل بچه های ما نمیدونن گشنه شدن باید غذا بخورن طول میکشه بفهمن. بخدا بچه های جاریامو میبینم تو فاکیل شوهرم همسن پسر من هستن اندازه یه ادم بزرگ غذا میخورن گلی بچه های ما اینجوری ان. این روزایی که در پیش داری سخته ولی کم کم قلق بچت دستت میاد مثلا پسر من با قاشق غذا نمیخوره یکم سیب زمینی میخوره یکم ماکارونی پیچی. بقیشو موقع بازی نون خالی میدم اونطوری سیر میشه. ولی راضیم. از تلویزیون راحت شدیم. توی روزت برنامه ریزی کن ببین چه جوری سرگرمش کنی. من دو سه کیلو نمک خریدم سفره میندازه میریزم جلوش شن بازی میکنه هر از گاهی دهنش یکم نون میزارم غذا میزارم. حبوبات میریزگ جلوش بازی میکنه من از اون ور بهش یکم کره بادوم زمینی میدم. میبرمش بیرون تو دستم یکم نون خرمایی میگیرم هر از گاهی میزارم دهنش. اتفاقا همین باعث شده میاد سمت غذا ها. مزه ها رو امتحان میکنه. پسر من حتی سمت هله هوله شکلات و اینجور چیزا هم نمیرفت. خیلی بهتر شده. تو هم یه ماه اینا عذاب میکشی بعد کم کم راحت میشین. 

مثلا الان بچه من ۱۶ ماهشه بابای نمیکنه آوا سازی میکنه ولی حرف نمیزنه ،خدا خودش کمکم کنه من واقعا خیل ...

من همین که تلویزیون و گوشی رو گذاشتم کنار شروع کرد به تقلید کردن. اصلا تقلید نمیکرد. بردم کاردرمانی گفتن احتمالا اوتیسم خفیف داره. هیچیش نبود. خیلی مطالب و کتاب خوندم. خیلی. گریه کردم. حرف دلمو به هیچکس نمیتونستم بگم. آخرش با ویس های دکتر ولا موسوی فهمیدم ای اس اس داره. یعنی زیاد در برابر تلویزیون بوده و همین باعث شده از نظر شناختی فقط به تلویزیون معطوف بشه. خلاصه کلا قطع کردن تی وی و موبایل و...حال روحیم افتضاح بود فقط میگفتم خودمو بکشم راحت شم ولی الان هردومون خوبیم 

شما الان‌چند ماهه دیگه سرنگ رو گذاشتی کنار ؟ الان مستقل میخوره یا بازم کمکش میکنی

والا یادم نیست چند ماهه سرنگ رو گذاشتم کنار الانم با قاشق آنچنان غذا نمیخوره. تو دستم بهش میدم برنج رو شفته میکنه قلقلی میکنم میدم یا ماکارونی شکل دار. یا مایع کوکو رو با قاشق کوچولو میریزم تو روغن اندازه نصف بندانگشت میشه اونو میدم میخوره. خلاصه با قاشق حال نمیکنه. اینم بگم که بعد از اینکه نون رو شروع کردم یه مدت بالا میاورد چون نمیتونست بجوه و قورت بده ولی یاد گرفت. الان نون که میدم بزرگ هم هستن ولی میجوه. خدا بهت کمک کنه به منم. من میدونم چی میکشی.