2777
2789
عنوان

دلم نی نی میخواد

268 بازدید | 33 پست

پارسال تو سیزده هفته مشخص شد بچم مشکل آنسفال داره.وسقط کردم.کسی بوده همچین مشکلی داشته باشه بعدیش سالم باشه.خییییییلی میترسم و هرروز برای داشتن نی نی گریه میکنم.دلم لک زده برای صدای گریه بچه تو خونه.تو خانواده هامون هم همچین مشکلی نداشتیم

عزیزم آزمایش ژنتیک بده 

یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولمون کن تروخدا صدا گریه بچه تو خونه شنیدن داره؟ 

ایشاالله صدای خنده باشه گلم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ببین اتفاق سختیه میدونم اما بدترازین هم می‌شد.. مامان من 10 روز هم بچشو داشت بعد فوت شد اونم بچه اول.. اما سال بعدش خواهرمو حامله شد صحیح و سالم.. بدون استرس اقدام کن و بارداریتو طی کن تا بچت آرامش داشته باشه وگرنه روش تاثیر میذاره

انشاالله بزودی خدا یه بچه سالم بهت بده.  میدونم سخته ولی از فکرش بیا بیرون. برو باشگاه اگه علاقه داری.  یا کلاس های مختلف.  فکرتو متمرکز نکن به این موضوع.  سعی کن کمتر بهش فکر کنی

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید. محتاج دعاتونم🙏🏻
ببین اتفاق سختیه میدونم اما بدترازین هم می‌شد.. مامان من 10 روز هم بچشو داشت بعد فوت شد اونم بچه اول ...

دکترهم به من گفت یا توشکمت میمیره یا بعدازدنیا اومدن.برا بارداری بعدیش داروخورد؟

انسفال چیه دیگ؟؟ خب گلم تحت نظر باش انشاللع یه نی نی سالم و خوشگل خدا بهت بده من یه دختر یکساله دا ...

فک کنم دخترت خیلی ارومه که دوباره هوس کردی 😄😄😄

به خدا من تو خیابون صدا گریه بچه میشنوم کم میمونه بگیرم بچه رو بزنم 😄😄😄

خیلی تو مخن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ولمون کن تروخدا صدا گریه بچه تو خونه شنیدن داره؟  ایشاالله صدای خنده باشه گلم

والا بخداااا.  یه سه سالشو دارم دیونم کرده از بس جیغ میزنه

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید. محتاج دعاتونم🙏🏻
انسفال چیه دیگ؟؟ خب گلم تحت نظر باش انشاللع یه نی نی سالم و خوشگل خدا بهت بده من یه دختر یکساله دا ...

تشکیل نشدن جمجه .منم پسر شش ساله دارم.اونم هرروز بهم میگه نی نی میخوام.اینی که سقط کردم دختر بود.الان دیگه شب و روز دلم دختر میخواد.ولی میترسم دیگه

فک کنم دخترت خیلی ارومه که دوباره هوس کردی 😄😄😄 به خدا من تو خیابون صدا گریه بچه میشنوم کم میمونه ...

اتفاقا یه دختر بد غذا گیرم امده ، و همچنین زیاد هم آروم نیست

سمت خانواده شوهرم به بچم میگن پیش فعال😬 

ولی خو بچه خیلی شیرینه ، من اگه دخترمو نداشتم نمی‌دونم چطوری تو خونه تنها میموندم خوووووداااا

فقط خدا