پارسال تو سیزده هفته مشخص شد بچم مشکل آنسفال داره.وسقط کردم.کسی بوده همچین مشکلی داشته باشه بعدیش سالم باشه.خییییییلی میترسم و هرروز برای داشتن نی نی گریه میکنم.دلم لک زده برای صدای گریه بچه تو خونه.تو خانواده هامون هم همچین مشکلی نداشتیم
یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین اتفاق سختیه میدونم اما بدترازین هم میشد.. مامان من 10 روز هم بچشو داشت بعد فوت شد اونم بچه اول.. اما سال بعدش خواهرمو حامله شد صحیح و سالم.. بدون استرس اقدام کن و بارداریتو طی کن تا بچت آرامش داشته باشه وگرنه روش تاثیر میذاره
انشاالله بزودی خدا یه بچه سالم بهت بده. میدونم سخته ولی از فکرش بیا بیرون. برو باشگاه اگه علاقه داری. یا کلاس های مختلف. فکرتو متمرکز نکن به این موضوع. سعی کن کمتر بهش فکر کنی
اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید. محتاج دعاتونم🙏🏻