2777
2789

خانما من یک زن متاهل و شاغل هستم. 

از نظر مالی و زندگی خدا رو شکر ، راضی هستم. 

الان مشکل من اینه ۶ ساله ازدواج کردم ولی فعلا بچه دار نشدم ( بخاطر شرایطم) از اول ارزوی ادامه تحصیل داشتم از طرفی زندگیم به شرایطی افتاده برای ادامه ش که دوستشم دارم، بچه لازمه.

الان نمیدونم اهدافمو بگیرم یا سرو سامون زندگیمو.

هدفی هم که دارم طوریه که باید چند سالی قید بچه رو بزنم اگه اونو بخوام. بچه هم بیاد باید قید هدفمو بزنم، بخاطر یه تصمیم که مسیر مو عوض میکنه شب و روزم عذابه چون نمیتونم تصمیم درست بگیرم، لطفا کمکم کنید با نظراتتون ممنون از وقتی که میذارید.

مگه میخوای چی کار کنی که با بچه نمیشه؟!!!!

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم خیلی درک میکنم شرایط الانتونو. 

من خودم دانشجوی دکتری هستم. بعد از تموم شدن کلاسهای تئوریم تصمیم به بچه دار شدن گرفتم. چون ۲۸ سالم بود. اینکه الان چند سالتونه خیلی مهمه توی تصمیمتون و اینکه چقدر شوهرتون همراهتون خوهاد بود چون خیلی خیلی توی بچه دار شدن به کمک و همراه احتیاج دارین. حداقل ۴ ماه باید قید خواب شب رو بزنین و پابه پای هم تلاش کنین تا کوچولو ۶ ماهش بشه. شخصا ۲ ترمه که مرخصی گرفتم از دانشگاه تا به بچم برسم. بازم همه اینا به میزان علاقتون به بچه بستگی داره. اگه واقعا عاشق بچه هستین اقدام کنین. چون با اینکه سختی داره ولی یه لبخندش تمام اون سختیا رو میشوره میبره و یه حس فوق العادس مادر شدن.

به نظرم کار همیشه هست و میتونین مرخصی بگیرین تا مدتی ولی بچه دار شدن یه تایمی داره که نباید از تایمش بگذره.

نظر شخصیم رو گفتم گلم. ان شاءالله که بهترین تصمیم رو بگیرین و در هر حال سلامت و موفق باشین.🌻