2777
2789
عنوان

از موعد پریودم خیلی گذشته...😥

1466 بازدید | 26 پست

خانما من ۱۶ روز از موعد پریودم گذشته و تا حالا اصلا سابقه نداشته حتی یکی دو روز پریودم عقب بیفته..

اینم بگم که نگران بارداری و.. نیستم چون ..... ندارم نامزدیم گفتم ببینم چیکار باید بکنم ؟؟؟؟نمیخوام تو عید پریود باشم...اولا دلیل این همه تاخیر چیه؟

بعدشم دمنوش و اینا چی خوبه بخورم( زعفرون خوردم ولی فایده نداشته..)

واسه مامان شدنم دعا میکنید🥺

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحتترین راهش امپول برو دکتر امپول بده بزنی

دلایل زیادی داره

تغذیه.استرس.کافئین زیاد.بهم ریختن هورمونا

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️