2777
2789

سلام من پسرم الان پنج ماهش هست . چون شیر خشک میخوره دلم میخواد زودتر بتونم غذای کمکی بهش بدم . کسی تجربه داره که اگر زودتر شروع کنیم اذیت نمیشه معده ش یا دستگاه گوارشش؟ بیچاره اگزما هم داره پوستش خیلی خشک هست شیر خشک مواد مغذی کافی ندارند به نظرم . میشه راهنماییم کنید ؟ مثلا شیر بادوم بدم یا چی اصلا ندم تا شش ماهش تموم بشه شیر خشک بخوره ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از ۵ ماهگی حریر بادام.  و فرنی بدون شکر میدادم

فرنی یعنی شیر گاو با نشاسته یا شیر خشک با آب قاطی کردید با نشاسته دادید ؟ اذیت نشد ؟ روزهای اول چقدر بهش می‌دادین؟ چند قاشق یعنی 

من برای خواهرم اینکارو کردم وهنوز عذاب وجدان دارم. احساس میکنم دلدرداش که تا ۹سالگی باهاش بود یا یبس شدنش تو یک سالگی از همون زود شروع کردن غذاست

مادربزرگم هم زود غذاخورکرده بچه هاشو ولی همه از دم مشکل معده دارن، نمیدونم شاید ربطی نداره

دردم از یار است و درمان نیز هم

بده ولی طبق اون برگه ی سلامت ک بهداشت میده هرچیزی دم دستت اومد ندی مهده بچه آسیب میبینه گناه داره 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
من برای خواهرم اینکارو کردم وهنوز عذاب وجدان دارم. احساس میکنم دلدرداش که تا ۹سالگی باهاش بود یا یبس ...

اره منم اینو شنیدم

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
متخصص نمیبری مگه؟ متخصص پسر من از پنج ماهگی بهم لیست داد برای غذا پسرم حساسیت داره به بعضی مواد غذ ...

چرا میبرمش دکتر متخصص، ولی این ماه هنوز نبردمش یهو به فکرم رسید که از الان شروع کنم یه ماه زودتر غذای کمکی ببینم تجربه ی مادرها چجوریه 

فرنی یعنی شیر گاو با نشاسته یا شیر خشک با آب قاطی کردید با نشاسته دادید ؟ اذیت نشد ؟ روزهای اول چقدر ...

دو قاشق. فکر کنم شیر خودم و میدو شیدم میدادم روزای اول باهاش فرنی درست میکردم از ۶ ماهگی هم شیر گاو 

برای خواهرتون از چند ماهگی شروع کردید ؟ 

۵ماه.از روی علاقه بود.بمیرم براش.یه تیکه گوشت دادم مثل لواشک میمکید.حتی نخورد ازش فقط مکیدن.کلی دلدردداشت که اصلا دلیلش باچندین بار دکتری مشخص نشد.و یبوست وحشتناک جوری ک اصطلاح  رنگش مثل گچ شد رو توصورت خواهرم دیدم

دردم از یار است و درمان نیز هم
۵ماه.از روی علاقه بود.بمیرم براش.یه تیکه گوشت دادم مثل لواشک میمکید.حتی نخورد ازش فقط مکیدن.کلی دلدر ...

عزیزم گوشت خیلی سنگینه همون آبش که مکیده خیلی سنگین بوده براش اونم برای پنج ماهگی ... من پسرم زردی شدید داشت گفتن لیموشیرین بده . منم چندتا قاشق دادم تا چندماه کولیک گرفت بخاطرش تا معده ش یه کم قوی شد بزرگتر شد خوب شد کولیکش . ده فروردین پسرم شش ماهش تموم میشه خواستم برای کمکی چند روز زودتر شروع کنم اومدم بپرسم اونم کمکی مثل فرنی یا حریره بادوم و شیر بادوم . اونم باز میترسم . ولی میبینم این شیرخشک ها جدیدا اصلا بی خاصیت شدن و فقط بچه باهاش پف می‌کنه دلم میسوزه برای بچم نمیدونم‌چیکار کنم