2777
2789
عنوان

خانواده سخت گیر

814 بازدید | 23 پست

من ۱۴ سالمه تیپم تو بیرون یه تیشرت استین سه ربع شلوارم باید بلند باشه با شال مثلا چند روز پیش بیرون رفته بودیم من شالم روی دوشم بود بعد بابام کفت شالت سرت کن اینجوری عادت میکنی دیگه شال سرت نکنی همسنای منم هیشکی شال سر نمیکنه شلوارم یکم بره بالا میگه بکش پایین مامانم اولا خیلی سخت نمیگرفت به شال اینا ولی ازبس بابام گفت شال سرت کن فلان مامانمم بهمحظ این که شال از روی سرم بیفته میگه سریع سرت کت زود باش

اینم بگم بابام خیلی روم حساسه ارایش فقط در حد رژ لب و کرم پودر اولا لاکم نمیزاشت بزنم ولی الان چیزی نمیگه میخاستم موهامو کراتین کنم مامانم گفت اگه بابات بفهمه دنبال اینا افتادی عصبانی میشه

به نظرتون خانوادم سختگیرن یا خودم حساسم؟ 

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

از تو حالا خوبه

طرف می‌گفت اجازه اینکه بره تو کوچه با رفیقش صحبت کنه و نداره حق بیرون رفتن تنهایی رو ندارن حق اینکه موهاش بیرون باشه و نداره جلو پسر داییه۱۱سالش باید چادر بپوشه

حق اینکه لباس خودش انتخاب کنه و ندارن فقط مامانش براش انتخاب می‌کنه

پدرم رفتنت در باورم نیست..اگه امضامو دیدی یه فاتحه بفرس ممنونم🥀🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کراتین سن ۱۵🙄🙄خوب معلومه زوده اونا حق دارن .اگر از این زودی بیفتین تو قر فر دیگه تو سن نا همه جی واستون تکراری میشه جزابیت نداره افسرده میشین.ولی اون بحث حجاب خیلی سخته نه تو الان خیلی ا با خاتوادشون درگیرن .من تو سن ۳۷ هنوز گیر دارن رو حجابم.

خانواده سختگیری داری بنظرم منم قبلا بابام. رو شال حساس بود چند بار گوش نکردم دیگه ول کرد

در مورد کراتین هم من خدمم مامانم نمیزاره البته بخاطر اینکه مو رو به شدت داغون میکنه 

در اخر خیلی به حرفاشون توجه نکن

کراتین سن ۱۵🙄🙄خوب معلومه زوده اونا حق دارن .اگر از این زودی بیفتین تو قر فر دیگه تو سن نا همه جی و ...

من ازبس بچه های کلاسم بهم گفتم موهات وزه برو کراتین کن گفتم به مامانم بگم ببینم چی میگه وگرنه خودمم علاقه ای به این کارا ندارم

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

برو خدا رو شکر کن زمان ما یک من سبیل و ابرو من که عین قصابا سبیل داشتم فقط هم مقنعه باید سر میکردم و استین بلند فقط الان به مادرم شکایت میکنم اگر منم مثل دوستام حداقل اجازه داشتم پشت لب بردارم شاید یک چند تا پسر مایه دار تور میکردم برا ازدواج.ارایش و لاک که اصلا .نمازم دیر میشد مادرم جرم میداد.الانم حق به جانب میگه نه بد کردم نجیب موندی نزاشتم کسی نگاه چپ بهت بکنه.موهای دست چی اجازه نداشتم بزنم.یک بار چند تا پسر مسخرم کردند که سبیل هاشو ......یادمه درسم افت کرد از گریه و غصه.

ولی نسبت به مسن هات حق داری الان من میبینم خیلی راحتن رنگ میکنند .ناخن میکارند.افرادی مثل ما فقط شوهر کردن نجاتشون میده من درسمو خوندم لیسانسم گرفتم شوهر کردم الان شوهرم مشکلی با حجاب نداره با تیپ نداره.ولی منظورم این نیست که هر کسی اومد خودتو بدبخت کنی نه اون موقع میشه از چاله به چاه افتادن.ببخشید باهات راحت حرف زدم یاد خودم افتادم

من ازبس بچه های کلاسم بهم گفتم موهات وزه برو کراتین کن گفتم به مامانم بگم ببینم چی میگه وگرنه خودمم ...

این دخترا ول کن🤣🤣کراتین خوبه ولی زوده یکم روعن بگیر بزن بهتره قبل حمام 

من خارج کشور زندگی میکنم میام ایران لاک نزن اگه زدی فلان رنگ بزن. بیرون نرو .زود بیا. با اون حرف بزن با اون حرف نزن. نرقص .شاد نباش. شالتو سرت کن. موهاتو رنگ نکن.هم دوسشون دارم هم از دستشون فراری هستم.خانوادم مذهبی نیستن و تحصیلات عالیه دارن🙄

تو ک خوبی من با چااادر باید میرفتم‌بیرون .خاله قزی انگار بودم. کوچیک بودم ..تا قبل ازدواج نمیزاشت سبیلم  بزنم . خونه دوست ک استغفرالله

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
برو خدا رو شکر کن زمان ما یک من سبیل و ابرو من که عین قصابا سبیل داشتم فقط هم مقنعه باید سر میکردم و ...

من سیبیل اینا ارتی ندارم ابروهامم باریگه ولی موهای دستام ازبس اسرار کردم مامانم گزاشت بردارم

من به مامانم گفتم اینقدر گریه کرد خودشو تو خیابون زد 😂😂سنمم زیاده ۲برابر سنت

چراا 🤣🤣🤣

من سیبیل اینا ارتی ندارم ابروهامم باریگه ولی موهای دستام ازبس اسرار کردم مامانم گزاشت بردارم

عزیزم پس مشکلی نداره با اتو مو صاف کن .کراتینم خوب نیست موهات میریزه.حق داری دیگه هم سن هاتو میبینی من ۳۵ سالمه درکت میکنم ولی اونا هم خانوادتن .تو خونه هی ملایم ارایش کن عادی میشه براشون