2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی با دستگاه وکیوم

3151 بازدید | 23 پست

سلام کیا موقع زایمان طبیعی بچشونو با دستگاه کشیدن بیرون؟مشکلی بعدش واسه خودتون یا بچه پیش نیومده؟راسته میگن خیلی پارگی ایجاد میشه و بخیه زیاد میخوره مادر؟

من ۱۶روزه زایمان کردم بعد از زایمان فهمیدم بچمو بادستگاه کشیدن بیرون خیلی نگرانم که اتفاقی واسش پیش بیاد در اینده

حالم خیلی بده کارم شده گریه

کاش سزارین میشدم تا این بلا سرم نمیومد!

بعد فهمیدی؟ اگرتاالان مشکلی نداشته نگران نباش عزیزم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد فهمیدی؟ اگرتاالان مشکلی نداشته نگران نباش عزیزم

نه بجز زردی مشکلی نداشته،ولی خب اسیب به مغز که بعد ها مشخص میشه نه الان

اره بعد از زایمان دکتراطفال اومدبچه رو معاینه کنه دید سرش ورم داره گفت بخاطر اینه که با دستگاه بیرون اوردن اونجا تازه فهمیدم

نه مشکلی پیش نمیاد زن داداشم همین اتفاق براش افتاد نه خودش نه بچش خداروشکر تاالان که ۱۶سال گذشته ندا ...

خدارو شکر خدا کنه منم مشکلی نداشته باشم اخه بعدش که اومدم عوارض زایمان با دستگاهو خوندم خیلی ترسیدم چیزای خوبی ننوشته بود درباره این روش از زایمان

از وکیوم استفاده نکردن ولی رحممو با دستگاه باز کردن و درآخر شونه دخترم گیرکرده و باعث شد اکسیژن کم ...

عه اینو نشنیده بودم خدا لعنت کنه دکتر منو کاش سزارینم میکرد

از وکیوم استفاده نکردن ولی رحممو با دستگاه باز کردن و درآخر شونه دخترم گیرکرده و باعث شد اکسیژن کم ...

پس چرامیگن دومی راحت تره😢

من زایمان اولم یهویی شد و کم طول کشید دردام بعدشم راحت بودم خودم کارامو میکردم یعنی امکانش هس سراین یکی پدرم دربیاد؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
پس چرامیگن دومی راحت تره😢 من زایمان اولم یهویی شد و کم طول کشید دردام بعدشم راحت بودم خودم کارامو ...

وای خوشبحالت آخر بارداریته ببخشید میشه بپرسم آخرین سونو کی رفتی و وزن نی نی چقد بود