2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی با دستگاه وکیوم

| مشاهده متن کامل بحث + 3153 بازدید | 23 پست
وای خوشبحالت آخر بارداریته ببخشید میشه بپرسم آخرین سونو کی رفتی و وزن نی نی چقد بود

هفته 37سونو دادم 3200بود وزنش

آخرش هس ولی دیر میگذره تا عید که به سرعت میگذشت ولی از فروردین خیلی کند میره زمان

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!

من که زایمان اولم طبیعی بود. میگفتم امروز درد میکشم ازفردا راحتم. دردهای وحشتناک اون روز به همین امیدتحمل کردم. ازفرداش درد وسوزش بخیه ها و همورویید بیرون زدم شروع شد تا یکماه طول کشید واقعا عذاب آوربود. الان که دومیو باردارم دکترهمورویید گفته اگه طبیعی زایمان کنی بعدبایدبیای اونو عمل کنی. اصلا طبیعی دوست ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته 37سونو دادم 3200بود وزنش آخرش هس ولی دیر میگذره تا عید که به سرعت میگذشت ولی از فروردین خیلی ک ...

به به چه عالی ورن گرفته هزار ماشالله خیلی خوبه انشالله به سلامتی زایمان کنی اره کلا آخرا کند میگذره منم موقع زایمان اگه یادت بودم دعام کن که بچم سر وقت بدنیا بیاد

به به چه عالی ورن گرفته هزار ماشالله خیلی خوبه انشالله به سلامتی زایمان کنی اره کلا آخرا کند میگذره ...

انشالله عزیزم ولی سروقت نباشه یهویی باشه خیلی بهتره استرسش کمتره. اتفاقا من ترسم ازاینه که وزن گرفته چون طبیعیم دوس ندارم وزنش زیاد باشه

انشالله عزیزم ولی سروقت نباشه یهویی باشه خیلی بهتره استرسش کمتره. اتفاقا من ترسم ازاینه که وزن گرفته ...

آخی الهی یه زایمان راحت م بی درد رو تجربه کنی من زایمان اولم سزارین بودم تو هفته سی و سه زایمان کردم بچم 2750بود خیلی ریز بود ولی خب خداروشکر ریه داشت چون آمپول ریه رو زده بودم وقتی شیر خورد زودی تپلی شد حتی از بچه های هم سن و سال خودش قد بلندتر و بنیه قوی داره هزار ماشالله 

مهم این نیست وزنشون چقدر باشه مهم سالم بودنشون خدا همه بچه ها رو صحیح و سالم در پناه خودش حفظ کنه 

آخی الهی یه زایمان راحت م بی درد رو تجربه کنی من زایمان اولم سزارین بودم تو هفته سی و سه زایمان کردم ...

آره اولی منم ضعیف بود ولی تپلی شد با شیرم 

برای طبیعی وزن کم باشه بهتره ولی سزارین هرچقد بود مهم نیس. انشالله شمام بسلامتی زایمان کنی

سلام عزیزم خوبی شما سر بچه ت کی خوب شد ؟ نی نی من ۶۰ روزه ست ورم سرش اول انگاری آب داشت و نرم بود ولی الان سفته و انگاری استخونی شده . واسه شما هم همینطور بود ؟ من نگرانم نکنه جمجمه ش شکسته باشه . از اول سمت راست سرش بود