من ۱۶ ماهه زایمان کردم ۳۰ سالمه،بعد زایمان یعنی ابان ماه ۱۴۰۰ تو دوران شیر دهی پریود نشدم ،تا مرداد ماه ۱۴۰۱ چند بار با فاصله های کم پریود شدم وبعد ازون تا الان دیگه پریود نشده بودم ،تا اینکه چند روز پیش ترشحات
قهو های رنگ داشتم وکمر درد اما مریض نشدم ،حدود ده روز همین حالتو داشتم ،ومنم تند تند برای خودم چای نبات و زیره میخوردم که اگه قراره پریود شدم زودتر بشه ،الان حدودا سه روزه پریودم ،وخون خیلی خیلی کمی تو این ۳ روز از بدنم خارج شدم ،تا اینکه الان مشغول کار بودم یهو کمر درد شدیدی اومد سراغم واحساس کردم داره چیزی از بدنم خارج میشه فوری رفتم توالت و چند تا تکه گوشت مانند از بدنم خارج شد بعدشم ،نمیدنم تا حالا تجربه زایمان داشتین یا نه وقتی کیسه ابت سوراخ میشه یه حجم عظیمی اب از بدنت خارج میشه منم همین جالت شدم بعد از خروج تکه گوشت حجم عظیمی خون شفاف از بدنم خارج شد ،هر بار خودمو تمیز میکردم دوباره همین حالت تکرار میشد ببخشید تا حالا اینجوری نشده بودم اصلا برای همین یکم ترسیدم ،سعی کردم همه جزییات رو بنویسم تا بتونین خوب راهنماییم کنین به نظرتون طبیعی هست یا نه الانم کمرم به شدت درد میکنه