2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی داری میگی بابا یه متن نوشتی واسه همه کپی میکنی میفرستی باشه قبول اصلا اینطور که‌تو میگی باشه ...

عزیز من گفتی توضیح بده دادم نمیخوای گوش کنی دیگه مشکل خودته پس چرا میگی داستان بگو؟

شعار ازادی هم میدی😑

عزیز من گفتی توضیح بده دادم نمیخوای گوش کنی دیگه مشکل خودته پس چرا میگی داستان بگو؟ شعار ازادی هم م ...

انقده گفتی کارمه کارمه گفتم ببینم چی میگی حالا نمیدونستم میشینی داستان هزار و یک شب میگی دوتا بچه رو بخابونی خودت حرفای خودتو باور میکنی؟ اون بدبختی که بیگناه بودو سر دوماه چطور همه کارارو کردن اعدامشم کردن بعد نمیتونن دوتا مسئله رو پیگیری کنن؟ هی بگین امنیت امنیت 

امنیتی که به خانواده نتونه بچشو بفرسته مدرسه با هزارتا ترس و لرز راهی مدرسش میکنه به چیی می ارزه؟ نه به چی؟

درد رقص رقصان در من می گِرید.
واقعااا هیچی قبول نمیکنن میخوان این چیزای چرت و پرت رو تو سر ما هم بکنن

از اینا چه انتظاری داری

وقتی اعتراض رو با اغتشاش تشخیص نمیدن.

حالا اون بالا بالاها بازی با کلمات به نفعشونه

اما این پایینیا خودشونو به خواب زدن و نمیخان بیدار شن

مامان لی‌لی💞
انقده گفتی کارمه کارمه گفتم ببینم چی میگی حالا نمیدونستم میشینی داستان هزار و یک شب میگی دوتا بچه رو ...

توضیح نده براشون بزار به خوابشون ادامه بدن

بزار در این امنیت غلت بزنن

مامان لی‌لی💞