2777
2789
آخه چرا اینارو مسدود میکنن طرف میاد از رابطه عاطفی و ... شوهرش با یکی دیگه میگه مسدود نمیشه 

مردم‌رو همینجوری میخان سرگرم مسائل به درد نخور کنن.

راستش من چندماه اینجارو تحریم کردم چندتا کاربریم ترکید بخاطر دوستم باز اومدم که باز میخام تحریم کنم سایتی که درد مردم رو انتقال نمیده

مامان لی‌لی💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدرم که جنبه آزادی بیان داریم... تا یه تاپیک خاص زده میشه همه میفتن به جون هم فحش خواهر مادر..😂 ن ...

همه خیلی زود قضاوت میکنن اگه نمیتونن جلوی خودشونو بگیرن واقعا بهترین کار اینه وارد تایپک کسی نشن و کامنت نزارن

چقدرم که جنبه آزادی بیان داریم... تا یه تاپیک خاص زده میشه همه میفتن به جون هم فحش خواهر مادر..😂 ن ...

اره دیگه حواسشون جمع بود آزادی بیان فرهنگسازی نشه تا ما به این روز بیوفتیم و وقتی هرکسی نظرشو گفت به جون هم بیوفتیم و همو متهم و فحش بارون کنیم

مامان لی‌لی💞
داره رسیدگی میشه عزیزم،صبح تا شب درگیر این موضوع هستن فقط رسانه ای نشده چیزی

اوکیه میگیم دارن رسیدگی میکنن ولی آخه چرا به مادر و پدر ها که اعتراض میکنن سرکوب میزنن؟

[QUOTE=277715984]اها راستی شما که گفتی کارته بگو ببینم  عزیزم ما چندتا جنگ در انتظارمون بود،او ...

چی داری میگی بابا یه متن نوشتی واسه همه کپی میکنی میفرستی باشه قبول اصلا اینطور که‌تو میگی باشه انقد مسئولیت بی لیاقتن نشستن اون بالا هیچ کاری نمیکنن؟ ساندیسخور نباشیم 

درد رقص رقصان در من می گِرید.