2777
2789
عنوان

امروز داخل مدرسه

316 بازدید | 16 پست

امروز تصمیم گرفتم که از دوستام جدا بشم و به درسم برسم.  حقیقتا من درسم متوسطه و از وقتی با این سه نفر داخل مدرسه اشنا شدم درسم خیلی ضعیف شده و نمره هام خیلی کم شده همیشه اخر کلاس میشینن و هدفشون درس خوندن نیس و فقط به اجبار میان مدرسه برعکس من که هدفم فقط درس خوندنه الان امروز ازشون جدا شدم و اومدم جلو نشستم بدون هیچ حرفی الان از دستم عصبانین ک چرا جلو پیش بچه ها نشستم و باهام حرف نمیزنن نمیدونم چرا اینجور میکنن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین گلم بذار دوران مدرسه خودمو واست شرح بدم البته بعدش بیاید تاپیک اخرم ترو جدتون

.

ببین من سمپادی بودم همیشه ردیف اول و همیشه مدرسه میومدم و هیچ دوستی نداشتم ته کلاسیا ام همش با من لج بودن خیلی اذیت میکردن خلاصه مطلب الان همشون یا دیپلم ندارن یا دیده شدن شهریور و همچنان دی بیان واسه پاس کردن تجدیدی هاشون باهاشون دوست بمون چون رسم نامردیه دوست نمونی ولی همون ردیف اول بشین کلا ب کسی بدی نکن ولی حواست ب درست باشه

هیچی بگو درسم افت کرده اون عقب تمرکزم کم میشه چشمام درست تخته رو نمیبینه دوستیمون سرجاش ساعت درسی ه ...

خیلی این حرفو بهشون زدم اینقد اینو بهشون  گفتم ک دیگ خسته شدم 

خیلی این حرفو بهشون زدم اینقد اینو بهشون  گفتم ک دیگ خسته شدم

پس آینده و موفقیتت برات مهمتره

هیچکس با رفیق بازی به جایی نرسیده

رفیق اونه که آدم رو بالا بکشه و تو موفقیت آدم همراهش باشه نه اینکه آدمو از زندگی بندازه