2777
2789
عنوان

زنو شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوندم گفته بودی صفحه 20مینویسی ننوشته بودی که

عزیزم صفحات ۱ تا ۵ و۲۴_۲۵_۲۶_۲۷ و ۳۵_۳۶_۳۹_۴۹
 اگه اشتباه نکنم بخون

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
من خوندم گفته بودی صفحه 20مینویسی ننوشته بودی که

وقتی رسیدم ۲۰ رد کرده بود 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
والا الان با این شرایط باید بیتفاوت بود تا پیر نشه ادم😐😑

آجی.میدونم شاید قبول نکنی ولی میشه دعوتم و به کانال قبول کنی؟من کانال قبلیم ۱۰کا ممبر داشت ولی تو این اوضاع اخیر کشور این سایبریا ریپورت کردن همش محتواهام و کانالم بسته شد ۳سال زحتم دود شد هوا نون میخوردم ازش.میشه بیا تو کانالم تا بتونم بیارمش بالا زود.ممنون میشم عزیزدلم🥺❤ لینکش و میزارم برات خیلی خوشحال میشم بیای🥺❤

https://www.telegram.me/nabzehess

عزیزم صفحات ۱ تا ۵ و۲۴_۲۵_۲۶_۲۷ و ۳۵_۳۶_۳۹_۴۹  اگه اشتباه نکنم بخون

عزیزم یه قرعه کشی خونگی نوشتم اصلا برنده نمیشم،اعتقاد هم به دعا و صلوات ندارم،یه راهکار بده،هر ماه منتظرم که بگه تو بردی ولی اصلا.

نمیزاره باهیچکس برم بیرون فقط باخودش باید برم نمیزاره تومهمونیا جدابشینم ازش چه مهمون بیاد چه بره با ...

درسته حق داری ولی خب شاید خیلی وابستته دنبال راهایی بگرد که وابستگیشو کم کنی .حالا با سرچ گوگل یا مشاور.تازه ازدواج کردی؟

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    
محتوای کانالت چی بوده ک بسته شده؟

تکست و کلیپ دلی و اینا میزارم محتواهای خیلی خوب.تو این اوضاع اخیر چندتا اهنگ از شاهین نجفی و شادمهر گذاشتم.میدونی دیگه چه اهنگایی اینجا نمیگم.همه گرفتن ریپورت کردن.سایبریا.

درسته حق داری ولی خب شاید خیلی وابستته دنبال راهایی بگرد که وابستگیشو کم کنی .حالا با سرچ گوگل یا مش ...

هر کاری بگی کردم نه بابا ۱۱سال گاهی حس میکنم داره بدتر میشه خیلیا که ازدور میبینن میگن خوشبحالت دوستت داره اما من تو عذابم ازهرنظر که فکر کنی چیزی کم ندارم باپوششم کاری نداره هرطور که باشم وبگردم اما این اخلاقای بدش رو اصلا ترک نمیکنه یکی ازدوستاش روانشناس بهم گفت هیچ جوره درست نمیشه ازعلاقه زیادش اینطوره سعی کن کنار بیای اما من دیگه کشش ندارم خسته شدم دیروز به زور گفتم بریم خونه مادرش اینا نمی رفت خستم کرده به هرکیم میگم میگن زندگیای سخت تراز توهست ناشکر نباش 😞

هیچکس برات خداوپدرومادر نمیشه