2777
2789
عنوان

چه جوری از شوهرم پول بگیرم؟ خانمهای باتجربه لطفا راهنمایی کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 48 پست
مرد سالاری کجا مونده پدری ازمون در آوردین که فردای ازدواج نمی تونیم چپ نگاتون کنیم . نمی تونیم بگیم ...

مگه تشنت میشه یکی دیگه باید بیاد آب بزاره دستت

واه چه توقع های بیجا

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
مگه تشنت میشه یکی دیگه باید بیاد آب بزاره دستت واه چه توقع های بیجا

مرد ها وظیفه شون این که خرج خونه رو بدن خانوم هاهم وظیفه شونه تو خونه به شوهراشون برسن ا عذا و نمی‌ دونم آب آوردن و چای گذاشتن ا همه بگیر تا بساب و بشور وظیفه شونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد ها وظیفه شون این که خرج خونه رو بدن خانوم هاهم وظیفه شونه تو خونه به شوهراشون برسن ا عذا و نمی‌ ...

هیچ خانومی وظیفش بشور بساب نیس اگرم انجام میدن از علاقه و احساس مسئولیتشونه .میتونن کنیز بگیرن بیاد تمیز کاری کنه

وظیفه زن خانومی کردن ن بشور بساب 

البته اونایی ک درکشو ندارن اینجوری نظر میدن.دیگم ریپ نزن از آدمای بی درک فاصله

والله تا جایی که بدونم تو این دور زمونه زنا همه کارن چن روز پیش یه چهار وایستاده بودم یه نفر بم کن ف ...

جمله آخر خندم گرفت 😂😂

پسری میتونه اینقدر بهت توجه کنه که همه فک کنن دوست داره ولی از اون طرف دوست دختر و حتی زن هم داشته باشه، بعضی وقت ها بخاطر تقویت اعتماد به نفس شون دست به هرکاری میزنن 🚶‍♀️

مرد سالاری کجا مونده پدری ازمون در آوردین که فردای ازدواج نمی تونیم چپ نگاتون کنیم . نمی تونیم بگیم ...

نبایدم بگی😐

پسری میتونه اینقدر بهت توجه کنه که همه فک کنن دوست داره ولی از اون طرف دوست دختر و حتی زن هم داشته باشه، بعضی وقت ها بخاطر تقویت اعتماد به نفس شون دست به هرکاری میزنن 🚶‍♀️

هیچ خانومی وظیفش بشور بساب نیس اگرم انجام میدن از علاقه و احساس مسئولیتشونه .میتونن کنیز بگیرن بیاد ...

به جون خودت تویی که اینجوری حرف میزنی . یه شوهری می کنی که صب تا شب باید جلو دستش بشوری و بسابی .

مرد ها وظیفه شون این که خرج خونه رو بدن خانوم هاهم وظیفه شونه تو خونه به شوهراشون برسن ا عذا و نمی‌ ...

کلفت نگرفتن زن گرفتن این کارایی که گفتین هم زن اگر انجام میده لطف می‌کنه 😒

خدایا خودت درست کن تودرست کنی قشنگتره 😍
به جون خودت تویی که اینجوری حرف میزنی . یه شوهری می کنی که صب تا شب باید جلو دستش بشوری و بسابی .

خدا دعای خیرت رو در حقه خار مادر خودت اجابت کنه دیگه ببند دهن مبارک رو

سطح درکت از ازدواج خیلی پایینه ‌.

چرا بابا 😁 درضمن خیلی زشته که شما تو سایت زنان و بارداری عضو هستی 😑😒اینجا واسه خانوماس 

من عادت کردم به جمع خانوما اون جلسه که خانوما می زارنو غیبت می کنن عاشقشم . خدایی جلساتی می زارید که سازمان ملل ا زمان تاسیس تا به الان نزاشته