2777
2789
عنوان

چه جوری از شوهرم پول بگیرم؟ خانمهای باتجربه لطفا راهنمایی کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 48 پست

والا ما هم به سختی پول میگیریم مخصوصا من که خیلی مغرورم دوست داشتم مستقل باشم از لحاظ مالی اما خب نشد برم سر کار و اینا ولی به نظرم روز خواستگاری با طرف مقابل حرف بزنی بگی ماهیانه یه مبلغی که مدنظرته باید بریزه به حسابت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما واضح بگو رل دوس پسر شوهر هربار یکیو گفتی دوس پسر وظیفش نیس پول بده اگه میده یا لطفه یا بحاش ...

واضح گفتم دوباره بخون

بِسم الله الّرحمن الّرحیم اللّهم صل علی محّمد وآل محّمدوعجل فرجهم 💚
صبت نکن

والله تا جایی که بدونم تو این دور زمونه زنا همه کارن چن روز پیش یه چهار وایستاده بودم یه نفر بم کن فقط نگا ببین یه مرد می بینی یه لباس درست حسابی تنش باشه ولی زن ها رو نگا یه دونه نیس یه لباس کهنه تنش باشع . گفت خدایا این زنا ا جونمون چی می خوان 

والا ما هم به سختی پول میگیریم مخصوصا من که خیلی مغرورم دوست داشتم مستقل باشم از لحاظ مالی اما خب نش ...

ممنون بابت راهنماییت

بِسم الله الّرحمن الّرحیم اللّهم صل علی محّمد وآل محّمدوعجل فرجهم 💚
والله تا جایی که بدونم تو این دور زمونه زنا همه کارن چن روز پیش یه چهار وایستاده بودم یه نفر بم کن ف ...

آره ولی هنوز جامعه نمیخاد با وقعیت رو ب رو شه و مرد سالاری رو رواج میده

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
آره ولی هنوز جامعه نمیخاد با وقعیت رو ب رو شه و مرد سالاری رو رواج میده

مرد سالاری کجا مونده پدری ازمون در آوردین که فردای ازدواج نمی تونیم چپ نگاتون کنیم . نمی تونیم بگیم یه لیوان آب بده