2777
2789

من همیشه با مرغ میپزم چون دوس دارم اولین بارمه میخوام باگوشت گوساله بپزم

پنج تا تیکس برای ظهرساعت یک میخوام پخته بشه

طرزپختشومیگین واونکه اون سفیدا چربیه چیه اونو چیکارکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ ۴ساعت باید بجوشه تو قابلمه ،اگه زودپز داری یک ساعت 

گوشت و باپیاز و ادویه تفت میدی لپه رو میریزیم تفت میدی رب میزنی تفت میدی آب اضافه میکنی میزاری بجوشه ۳ تا ۴ساعت ،لیموعمانی یه ساعت آخر بنداز که خیلی تلخ نشه 

برای قیمه پیاز فراوان میخواد. وقتی سرخ شد گوشتو تفت بده. ادویه و زردچوبه و اینا بزن بعد ربو بزن و  لپه وبعد اب بریز. 

وقتی ی قل خورد یکی دو تا لیمو عمانی دو تا دونه هل و دو تا چوب دارچین بنداز توش با یکم گلاب.. و موقع کشیدن غذا در بیار اینا و.. طعمش میشه خوده قیمه نذری  عالی میشع

ساعت هفت اینا شروع کن ب پختن. چربی هاش اگه زیاده نریز اگه کمه یکم بریز.. گوشت استخونی هم داشتی ی تیکه بنداز

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
گوشتو خالی بذارم بجوشه یا با موادی که گفتی عزیزم

نه دیگه مراحلشو گفتم که 

اول گوشت با پیاز نگینی شده و فلفل زردچوبه و دارچین تفت بده حسابی بعد لپه اضافه کن تفت بده بعد رب اضافه کن تفت بده حالا آب جوش بریز بزار تا ۴ ساعت بجوشه

میشه طرز پختشو کامل بگی

عزیزم میتونی گوشتت رو کامل چرخ کنی بعد پیاز داغ درست کنی گوشتت رو خوب با اوویه و نمک سرخ کنی و دوتا گوجه رنده شده و یه قاشق رب هم قشنگ توش تفت بدی بعد ابجوش بریزی به مدت نیم ساعت بعد هم با سیب زمینی سرخ کرده میل کنید یا میتونی سیب زمینی خام هم بریزی تو خودش و بزاری قشنگ سیب زمینی پخته بشه و جا بیوفته