2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو خونه کار میکنم ، بهترین شغل برا یه خانم بنظرم همین کارای تو خونس ... 

آره واقعا

آخه من یه مدتی هم بیرون کار کردم ولی از وقتی تو خونه برا خودم کار میکنم دیدم درآمد خودم از حقوقی ک از صاحب کار میگرفتم بیشتره

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  

من مستقل نیستم اما شوهرم هر چیزی که بخوام و برام مهیا می‌کنه .دوست داشتم مستقل باشم اما شوهرم میگه این وظیفه کنه و میگه غرورم و می‌شکنی.ولی دروغ میگه بیشتر سر غیرتی شدنشه نمی‌ذاره کار برم.

من قبل زایمان شاغل بودم چند وقت دیگه هم برمیگردم سرکارم. اون موقع هم پول بهم میداد حقوقم پس انداز برای خودم میشد... شرایط زندگیا متفاوته نمیشه مقایسه کرد ولی خب هر کسی باید یه مقدار پس انداز جدا داشته باشه حالا اگه شاغله که جمع کنه اگه نه از پولی که شوهرش میده پس انداز داشته باشه

والا هرکسی هرجور دوست داره زندگی میکنه. من شاغلم. کارای خونه هم تقسیمه.

به درامد من نیازی نیست و من اغلب فقط برای خودم خرید میکنم لباس و اینا....

با همدیگه سرمایه گذاری میکنیم.

اینجا خانوما به حقوق برابر معتقدن همزمان به مهریه و شیربها هم معتقدن

شوهر بیخود می‌کنه اجازه نده بری سرکار همزمان وظیفشه خرجای خونه و خانوم رو بده 

تازه کار خونه هم وظیفه زن نیست یا خودش بکنه یا کارگر بگیره 🤓

اگه همه چی تو زندگی مساوی باشه مثلا اگه خونه ای توزندگی مشترک خریده میشه مثلا نصفشو بزنه به اسم زن اره چی میشه زن هم کار کنه وکمک خرج باشه اگه نه که وظیفشه خرج زن وزندگی رو بده، اعتقاد من اینه

زندگی من پسرمه😍هر عمل کَز خیر وشر از آدمی سَر میزند...آن عمل مُزدش به زودی پُشت دَر،دَر میزند👌🤌
خوش به حالت دست راستت رو سر من شوهر من پزشک درامدش بعضی ماهها به ۷۰ت میرسه ولی سر ۲تومن خرجی دعواس ه ...

پس چکار میکنه پولاشو! 🤔😅

خوبه ک باز درآمدشو میدونی

خواهر منم شوهرش اینقد پولداره ولی اصلا از حقوق و درآمد شوهرش هیچی نمدونه، اونم به زور بهش پول میده ولی برا خورد و خوراکشون خوب خرج میکنه

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  
پس چکار میکنه پولاشو! 🤔😅 خوبه ک باز درآمدشو میدونی خواهر منم شوهرش اینقد پولداره ولی اصلا از حقو ...

خوب نمیدونم تو کدوم سوراخی قایم میکنه سرمایه گذاری میکنه😀نه این برا خوردوخوراکم خوب نیس الان تو یخچال هیچی نیس تو فریزر یه کم مرغ الانم سر لباس دعوا کردیم هر چی وضعش خوب میشه خسیس تر میشه میگه ندارم بخرم یه کم بعد میگه طلاتو بفروش زمین بخریم😁

من از اونام برم سرکارم توی یک ماه ۲۸روزش دیرمیرسم اخراجم میکنن 

شوهرمم دوست نداره زن کارکنه خداروشکر نیازهاموتامین میکنه البته من سخت نمیگیرم 

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁
واییی کار یکی از دغدغه های امروز منه  امیدوارم تو همین چند روز بتونم برم سرکار

امیدوارم که به زودی بری سرکار😍

متأهلی؟