2777
2789
ای کاش مستقل بودم هزاری هم بهم نمیداد

خوب اگه میتونی مستقل شو عزیزم

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خوب کارای خونه ما هم نصفه یا اینکه من خیلی کم غذا درست میکنم چون کلا شوهرم غذاش کمه بعد شما به ...

بعله عزیزم معلومه که پول میدم بنظرم زندگی‌مشترک‌این حرفارو نداره اصلا کارتا قاطیه ‌.‌ یه وقت کارت اون دست منه برا خودم‌خرید میکنم یه وقت کارت من دست اونه خریدشو میکنه  ، بعدم‌راجعش بحثی نمیکنیم اوایل ازدواج خیلی زورم‌میمد و عصبی میشدم ولی بعد دیدم احه من و شوهرم‌چه فرقی داریم یه زندگیه دیکه 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
قطعا وظیفه شه اما اگر خودش وظیفه زن ندونه پول درآوردن رو به پول زن چشم نداشته باشه بد نیست زن مستقل ...

میدونی کاملا بستگی به نوع رفتار مردها داره...

اینکه تو رو آزاد بزارن و خودشون رو آویزون کنن یا نه

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  
آره خوب کارای خونه ما هم نصفه یا اینکه من خیلی کم غذا درست میکنم چون کلا شوهرم غذاش کمه بعد شما به ...

منم تو خونه کار میکنم ، بهترین شغل برا یه خانم بنظرم همین کارای تو خونس ... 

بستگی داره یکی دوست داره مستقل باشه و دستش تو جیبه خودش یکی نه 

من خودم ب شخصه اصلاااا خوشم نمیاد کار بکنم شوهرمم اصلا خوشش نمیاد برا همین بدونه هیچ منت و کم و کاست خرجم میکنه تازه وقتی ماهیانه میده بهم میگ اونا پس اندازه خودته وظیفه من برات فلان چیزو بخرم ب اونا دست نزن 

والاااا دیگ زنه خانه دار هم تو خونه ک بیکار نی از صب تا شب بشور بپز و تمیز کردن ک راحت نی حالا سرکارم بریم دیگ مرد پرو میشع😂😂😂مردی ک عرضه رفاه زن و خانوادشو نداره همون زن نگیره بهتر ...

میدونی مستقل باشی هروقت دلت خواست میری خرید هروقت دلت خواست پس انداز میکنی و راحتی ولی وقتی نیستی با ...

عزیزم منم ک الان مستقلم نمتونم راحت برا خودم خرید کنم و پس انداز کنم چون نمیرسه به این چیزا

همش تو زندگی خرج میشه

در صورتی میشه ک دو طرف درآمد خوب داشته باشن بدون قسط و قرض

میدونی کاملا بستگی به نوع رفتار مردها داره... اینکه تو رو آزاد بزارن و خودشون رو آویزون کنن یا نه

خودتم جواب دادی دیگه دقیقا ... مرد پرو پر توقع اویزون رو نباید یه هزاری خرج کرد تو زندگیش اگرم کار‌میکنی برا مایحتاجت و لباست ازون بگیری ... ولی خب مردی که خوب باشه چه عیبی داره باهم خرج کنیم با هم‌کار کنیم  

خیلی دلم میخواد وتلاش زیاد کردم بچه کوچیک دارم کسی نگه نمی‌دارد و.شهرستانم فرصت شغلی خیلی کمه

امیدوارم کوچولوت که بزرگ شد بتونی مستقل بشی و برا خودت منبع درآمد داشته باشی

وظیفشه گلم مستقل بودن خیلی خوبه 

ولی تو جامعه ما که زنا حق برابری با مردا ندارن و نمیتونن ازاد راحت کار کنن وظیفه مرده که بهش پول بده 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

من استقلال رو ترجیح میدم...همین امشب با خواهرم بیرون بودم...کلی چیز میز بدون دغدغه واسه خودم خریدم...برای مادرم دارو خریدم..با خواهرم رفتیم کافه...خلاصه اقای خودتی😅

خداجونم هزاران بار شکرت🙏

شوهر من مهربونه ولی دستور زیاد میده حالا که خودشو کارفرما حساب می‌کنه وظیفشه حقوق بده .پول میگیرم همیشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید