2777
2789
من از اونام برم سرکارم توی یک ماه ۲۸روزش دیرمیرسم اخراجم میکنن  شوهرمم دوست نداره زن کارکنه خد ...

منم بیرون ک میرفتم سرکار هر روز یه ربع دیرتر میرسیدم😂😂😂

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  
خوب نمیدونم تو کدوم سوراخی قایم میکنه سرمایه گذاری میکنه😀نه این برا خوردوخوراکم خوب نیس الان تو یخچ ...

ای خداااااا بگو تا جوونیم باید حالشو ببریم

پس انداز خوبه ولی خوب هر چیزی یه حدی داره دیگه

حالا چیزی هم به نامت زده؟

بچه هم دارین؟ 

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خداااااا بگو تا جوونیم باید حالشو ببریم پس انداز خوبه ولی خوب هر چیزی یه حدی داره دیگه حالا چیز ...

هر چقد گفتم اثر نداشته آره یه مغازه میشه حدود یک ونیم میلیارد یه ماشین😀

کارتون چیه میشه بگی 

استیکر(برچسب) در انواع و اقسام طرح های مختلف چاپ میکنم میبرم لوازم تحریرها😊

هر چقد گفتم اثر نداشته آره یه مغازه میشه حدود یک ونیم میلیارد یه ماشین😀

باز خوبه حداقل دو تا چیزی زده به نامت

دلتو به همونا خوش کن😅

شوهرخواهر منکه کلی زمین و خونه و مغازه داره ولی هیچی بنام خواهرم نزده🥴

منم خیلی دوست دارم درآمد داشته باشم.... با دیپلم میشه کار پیدا کرد ؟

آره عزیزم چرا نشه

الان کمتر کسی با درس خوندن بجایی میرسه

مهم اینه ک خودت یه راهی پیدا کنی برا پول درآوردن(کارای هنری دوست داشته باشی ک راحته) 

باز خوبه حداقل دو تا چیزی زده به نامت دلتو به همونا خوش کن😅 شوهرخواهر منکه کلی زمین و خونه و مغاز ...

واللا پدرم دراومده ۲تا بچه دارم مسئولیت هر دوتا با منه حتی نمیدونه کدوم مدرسه درس میخونه پسرم  تو خونه تا حالا یه استکان جابه جا نکرده نسیت به خودمم بی مسئولیت مطلق ایت مغازه رو هم یه ماه گریه و دعوا کردم زد چون من بیشتر از خودش اذیت میشم حتی پول آرایشگاهمم نمیده به خواهرت بگو به زبون بگیره بزنه