من مستقل نیستم اما شوهرم هر چیزی که بخوام و برام مهیا میکنه .دوست داشتم مستقل باشم اما شوهرم میگه این وظیفه کنه و میگه غرورم و میشکنی.ولی دروغ میگه بیشتر سر غیرتی شدنشه نمیذاره کار برم.
من قبل زایمان شاغل بودم چند وقت دیگه هم برمیگردم سرکارم. اون موقع هم پول بهم میداد حقوقم پس انداز برای خودم میشد... شرایط زندگیا متفاوته نمیشه مقایسه کرد ولی خب هر کسی باید یه مقدار پس انداز جدا داشته باشه حالا اگه شاغله که جمع کنه اگه نه از پولی که شوهرش میده پس انداز داشته باشه
اگه همه چی تو زندگی مساوی باشه مثلا اگه خونه ای توزندگی مشترک خریده میشه مثلا نصفشو بزنه به اسم زن اره چی میشه زن هم کار کنه وکمک خرج باشه اگه نه که وظیفشه خرج زن وزندگی رو بده، اعتقاد من اینه
زندگی من پسرمه😍هر عمل کَز خیر وشر از آدمی سَر میزند...آن عمل مُزدش به زودی پُشت دَر،دَر میزند👌🤌
پس چکار میکنه پولاشو! 🤔😅 خوبه ک باز درآمدشو میدونی خواهر منم شوهرش اینقد پولداره ولی اصلا از حقو ...
خوب نمیدونم تو کدوم سوراخی قایم میکنه سرمایه گذاری میکنه😀نه این برا خوردوخوراکم خوب نیس الان تو یخچال هیچی نیس تو فریزر یه کم مرغ الانم سر لباس دعوا کردیم هر چی وضعش خوب میشه خسیس تر میشه میگه ندارم بخرم یه کم بعد میگه طلاتو بفروش زمین بخریم😁