2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون خط قرمزتون رد کنه و بعدش عذر خواهی کنه ازتون میبخشینش

| مشاهده متن کامل بحث + 3851 بازدید | 171 پست
منم نظرم همینه شوهرم آدم نرمالی نیست واقعا نمیزاره یکم تو خودم باشم تهدید میکنه یبار باهاش آشتی نکرد ...

خب رک بهش بگو...بگو زمان میخواب..دستتم زخم بشه زمان میخاد تابسته بشه بگو الان روحت اسیب دیده و بزاره یکم زمان بگذرن

Army💜بدمینتونیست🏸...درحال یادگیری زبان انگلیسی و کره ایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخخ بخدا دقیقا ماهم بیشتر دعوامون سر بچست😂😂😂

ینی میگم بعظی وقتا کاش ب غیر این چند تا اخلاق بد دیگه هم داشت حداقل ولش کنم برم ولی خدایی خوبه این بچه ها خدا حفظشون کنه ایشالله برامون نگه داره ناشکری نمیکنم اصلا خدارو شکر دارمشون ولی خیلی دعوا داریم سرشون اوف حالا خوب شده قبلا تو خونه هم شیطنت میکردن می‌خوردن زمین من مقصر بودم انگار ولی اینم بگم ها خودش هم نگه می‌داره کلی هم مراقبشون هست ولی پیش خودش ی‌چیز بشه میشه اتفاق افتاد پیش من بشه میشه بی خیالی و بی مسیولیتی و اینا خیلی بدم میاد از این اخلاقش آخرش گند میشه تو زندگی مون

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

ینی میگم بعظی وقتا کاش ب غیر این چند تا اخلاق بد دیگه هم داشت حداقل ولش کنم برم ولی خدایی خوبه این ب ...

عب نداره پیش میاد دیگه قدر شوهرتو بدون الان شوهر خوب کمتر کسی سراغ داره البته از یه جهت بهشون حق میدم نگران باشن شوهر من میگه اون الان دست ما امانته بچست چیزی حالیش نیست ما باید مواظبش باشیم اتفاقی براش نیافته بزرگ که شد خودش دیگه عقل داره 

افرین ببین  ولی بگما خیلی میخوادت 😌 خودتو خالی کن گازش بگیر بزنش نذار عقده شه که نابودت میشی ...

عقده نشده تا حالا ولی درست نمیشه و من میدونم درست نمیشه 

خیلی تکرار کرده و هر بار قول و گریه و کادو ولی چه فایده 

عقده نشده تا حالا ولی درست نمیشه و من میدونم درست نمیشه  خیلی تکرار کرده و هر بار قول و گریه و ...

پس مشکل چیزی دیگست 

عزیزم دلم به نظرم حتمااااااا هر دوتاتون با هم برین پس مشاور مشکلتونو ریشه یابی کنن الان دعواست بعد ها بدتر میشه 

بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)
ینی میگم بعظی وقتا کاش ب غیر این چند تا اخلاق بد دیگه هم داشت حداقل ولش کنم برم ولی خدایی خوبه این ب ...

این اخلاق شوهرتو منم دارم واقعا دست خودم نیست خیلی بده همش مراقبم اتفاقی نیفته که 

اگه جای زخمی رو بدنش بمونه و در آینده مشکلاتی براش به وجود بیاد 

پس مشکل چیزی دیگست  عزیزم دلم به نظرم حتمااااااا هر دوتاتون با هم برین پس مشاور مشکلتونو ریشه ...

مشاور خیلی رفتیم ولی فایده نداشت شوهرم بیش از حد درگیر کاره بنظرم فشارهای سر کارشو باید یه جا تخلیه کنه دیواری کوتاه تر از من پیدا نمیکنه 

مشاور خیلی رفتیم ولی فایده نداشت شوهرم بیش از حد درگیر کاره بنظرم فشارهای سر کارشو باسد یه جا تخلیه ...

ربطی نداره همسر من نطامی و مسولیت خیلی سنگینی داره یعنی یه اشتباه کوچیک براش سنگین تموم میشه با همه تلخه و سر سنگین همه اذش دستور میگیرن .اما وقتی میرسه خونه دستکش به دست و پیشبند داره🤣اگه اشتا باشی با یه نظامی میتونی درک کنی حرف من رو