2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون خط قرمزتون رد کنه و بعدش عذر خواهی کنه ازتون میبخشینش

| مشاهده متن کامل بحث + 3852 بازدید | 171 پست
بیا آخرش بگو آشتی ‌کردی یا نه ولی اگه به زور بردت اثلا باااش حرف نزن بی محلی کن

باشه گلم حتما بی محلی که میکنم نه برای حرص دادنش واقعا دلم صاف نیست باهاش اکه تو ماشین باهاش بد باشم عین گاو رانندگی میکنه چند بار تصادف کردیم سر همین 

حرص که دارم مجبور شدم بهش بگم غلط کردم تا دستمو ول کنه صد دفعه گفته غلط کردم کلی گریه کرده ولی تنفرم ...

فقط ار حرصته قشنگم خودت باید خالی کنی اونم فقط با زدنش اونوقتکه راحت میشی 

بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه گلم حتما بی محلی که میکنم نه برای حرص دادنش واقعا دلم صاف نیست باهاش اکه تو ماشین باهاش بد باشم ...

واای پس نرو باااش 

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
هیچ کدوممون کامل کامل نیستیم اگه قرار بود هممون از 20،بیست بگیریم ه هممون باید امام معصوم بودیم.کسی ...

بله من خودم همیشه میگم هر گلی ی خاری داره خوب.

شوهرم همچیش خوبه بیست بیست ینی خدا شاهده هیچی برام کم نگذاشته ن تو مالی ن عاطفی ن جنسی همیشه اولیتش هستم اما ی مشکل خیلی بزرگ داره رو بچه خیلی حساسه خیلی حساسه ینی میگه باید ۲۴ ساعت حواست ب بچه باشه ی موقع چیزیش نشه ینی بچه میوفته زمین اخلاقش بد میشه دیروز داشتیم میرفتیم جایی از پل هوایی پله های رفتی پسرم پیش من بود دخترم پیش اون جلو تر بودن بعد من پام لیز خورد دیدی ی پله دو پله میشه سریع جمع کردم خودمو پسرمو گرفتم که اون نیوفته وای اصلا باور نمیکنم عصبی شد مگه فلجی کوری بچه سرش خورد در صورتی که پسرم از حرکت سریع من ترسید گریه کرد ولی خیلی ناراحت شدم اپن طور گفت خوب بچه س شاید اصلا میوفتاذ خدایی نکرده زبونم لال سرش می‌شکست ینی منو می‌کشت بخدا خیلی حساسه رو بچه دعوا ما فقط سر بچه س فقط سر بچه اه

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

فقط ار حرصته قشنگم خودت باید خالی کنی اونم فقط با زدنش اونوقتکه راحت میشی 

یبار گفتم میخوام بزنمت گفت باشه گفتم چند تا گاز میگیرم از بازوت میبخششمت 😂 گفت باشه همه بدنش کبود بود از قصد جوری لباس میپوشید همه ببینن منو دق داد تا جاش خوب شد 

بله من خودم همیشه میگم هر گلی ی خاری داره خوب. شوهرم همچیش خوبه بیست بیست ینی خدا شاهده هیچی برام ک ...

اینم حساسه خیر سرش ولی نمیدونه این رفتاراش برای بچه بیشتر ضرره تا چیزای دیگه

یبار گفتم میخوام بزنمت گفت باشه گفتم چند تا گاز میگیرم از بازوت میبخششمت 😂 گفت باشه همه بدنش کبود ب ...

افرین ببین 

ولی بگما خیلی میخوادت 😌

خودتو خالی کن گازش بگیر بزنش نذار عقده شه که نابودت میشی عزیزدلم 

بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)
نمیدونم بار چندمشه 😔

زندگیت رو خراب نکن :) الان جامعه پر از گرگه 

سردی نکن باهاش .

باهاش حرف بزن  و اینک برو دفاع شخصی 

شده از درد بخندی ک نبارد چشمت!من در این خنده ی پر درد مهارت دارم:)🖤