2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون خط قرمزتون رد کنه و بعدش عذر خواهی کنه ازتون میبخشینش

| مشاهده متن کامل بحث + 3852 بازدید | 171 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تاپیک قبلتو خوندم شما که شرایط طلاق نداری و قصد داری با این مرد زندگی کنی چرا زندگی رو واسه خودت و اون آقا و بچه هات تلخ میکنی وقتی با چشم گفتن همه چی حل میشه حداقل تو ظاهر چشم بگو وقتی آرومه خواسته هاتو بهش بگو و رامش کن مهم اون شنیدن لفظ چشم هست که به آقا قدرت میده زندگی رو واسه خودت تلخ نکن شوهرت دوست داره سعی کن توهم بهش محبت بورزی و کم کم بهش علاقه مند بشی خودت به خاطر خودت و بچه هات به فکر زندگیت باش

من دیروز ی اتفاقی افتاد تو خیابان سرم داد زد بخاطر پسرم خیلی خیلی خیلی ناراحت شدم ینی اصلا شوکه شدم ...

هیچ کدوممون کامل کامل نیستیم اگه قرار بود هممون از 20،بیست بگیریم ه هممون باید امام معصوم بودیم.کسی که از ده تا اخلاقش 7تاش خوبه 3تاش بد به حرمت اون7 اخلاق خوبش از اون 3 اخلاق بدشم لاید چشم پوشوند و زندگی رو مدیریت کرد

حرص داری گلم  تو هم بزنش حرصت خالی میشه راحت میشی بهش بگو بزار بزنمت بعدشم باید بغلم کنی همینه ...

حرص که دارم مجبور شدم بهش بگم غلط کردم تا دستمو ول کنه صد دفعه گفته غلط کردم کلی گریه کرده ولی تنفرم ازش خیلی بیشتر از این چیزاست 

دلیلش چی بود حتما باید چیز بزرگی بوده باشه دیگه بعد شما نگاش کردی یا زدی    

اگه بخوام خلاصه بگم مادرشوهرم به پوششم ایراد در اورد نمیدونم کوتاه بازه چیه منم جوابشو دادم گفتم از اول اینجوری بودم و تغییر نمیکنم پسرتم مشکلی نداره بعدش ولی شوهرم بهم گفت تو رو درست تربیت نکردن بی احترامیه کارت منم گفتم مامان تو عقب موندس بعدش دیگه دیونه شد انگار داشت تو خیابون دعوا میکرد نتونستم بزنمش به کنار جلوشو هم نتونستم بگیرم