2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون خط قرمزتون رد کنه و بعدش عذر خواهی کنه ازتون میبخشینش

| مشاهده متن کامل بحث + 3839 بازدید | 171 پست
یبار انقدر زدمش همه بدنش کبود شد بخشیدمش ولی دفعه بعدی عوض اونو هم در اورد 😏

اینکارا چیه 

مگه توهم وحشی مث اون کتک بزنی 

نزنیاااا فقط قهررر

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیروز ی اتفاقی افتاد تو خیابان سرم داد زد بخاطر پسرم خیلی خیلی خیلی ناراحت شدم ینی اصلا شوکه شدم ولی خوب شوهرم خوبی های کمی نداره بخشیدمش باهاش هم صبح حرف زدم خودش اومد باهام حرف زد از دلم در آورد اما دلم ازش واقعا شکست ولی میگم خیلی خوبی کرده بهم تو این هفت سال اولین بار بود این طوری قلبم شسکت ینی از دیروز داغونم میریزم تو خودم اما این نیز بگذرذ

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

عزیزم کاش حداقل با یه مشاور تلفنی در حد ده دقیقه صحبت کنی اینجا مطرح کردنش جز گمراهی چیزی نصیبت نمیشه و متاسفانه از پیشنهاد ها و صحبت ها مشخصه که همچین مسائل مهمی رو نباید هرجایی مطرح کرد چون ناخواسته هم صحبت های بقیه روی انسان تاثیر میذاره.  ان شاءالله عاقبت بخیر باشید عزیزم

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁
نه..چون اگر یکبار ببخشی بار دومیم هست🙂یکم بدونش تا متوجه بشه...درسته میگی عذرخواهیم کرده.اما یکم گو ...

منم نظرم همینه شوهرم آدم نرمالی نیست واقعا نمیزاره یکم تو خودم باشم تهدید میکنه یبار باهاش آشتی نکردم دق و دلیشو سر یه بنده خدا درآورد کلی مشکلات به وجود آورد

اصلا نبخششش والا 😒 برو طلاقت رو بگیر 

سر چیزای بیخود زندگیتون رو بهم نزنید یا اگ بچه دارید زندگی رو به اونا زهر نکنید  

شده از درد بخندی ک نبارد چشمت!من در این خنده ی پر درد مهارت دارم:)🖤
عزیزم کاش حداقل با یه مشاور تلفنی در حد ده دقیقه صحبت کنی اینجا مطرح کردنش جز گمراهی چیزی نصیبت نمیش ...

مشاور رفتیم روانپزشک هیچی روش تاثیر نداره والله مشاور به من گفت احترام نگه دار خوب به اونم گفت بره روانپزشک ولی فایده نداشت به اون صورت