2777
2789
عنوان

گودبای پارتی

260 بازدید | 7 پست

هیییی کاربری قبلیم رو ترکوندم چون شناسایی شدم

بچه ها می‌خوام برم و بعد کنکور بیام 

می‌دونم الان تو دلتون میگید خب به من چه 🥲😂 

راستم میگید واقعا

ولی خب اومدم بگم واسم دعا کنید که موفق بشم 

خیلی تلاش کردم 

دعا کنید به آرزوم برسم 

دمتون گرم ❤️ 

ایشلا وقتی برگشتم خبر خوبی بهتون بدم 💖 

همتون رو دوست دارم ❤️

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشی

ممنونم عزیزم ❤️🥰

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
موفق باشه با خبر خوب برگردی انشالله

خیلی ممنون ❤️

دعا کن برام 😍

اگه خبر خوبی شد همه کسایی که اومدن تو تاپیکم رو تگ میکنم و بهتون میگم 😍❤️🥰

موفق باشه با خبر خوب برگردی انشالله

سلام گلم خوبی؟🥺 

شاید منو یادت نمیاد ولی گفته بودی با خبر خوب برگردی بهت پیام میدم 

خواستم بگم پرستاری قبول شدم 😍