2777
2789

یا خدای متعال خووو خودت مگه قیچی نداری پایینش و کوتاه کن خداییش من حس میکنم توی غار زندگی میکنم شما هارو میبینم 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا خدای متعال خووو خودت مگه قیچی نداری پایینش و کوتاه کن خداییش من حس میکنم توی غار زندگی میکنم شما ...

نه دیگه موخوره گیری قد مو کوتاه نمیشه.مدل روسی بهش میگن

۳۰۰ این حدودا 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
نه دیگه موخوره گیری قد مو کوتاه نمیشه.مدل روسی بهش میگن

موخوره کوتاه نشه میاد بالا اون میگه نگرفتم ولی مطمن باش نگرفته همشو 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

من خودم انجام میدم خیلی هم خوبه

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

پس اگه من برم کمه کم باید دو سه تومن بدم😐

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.