2777
2789
تهران؟

اره بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک عدد قیچی مخصوص مو مگیری میشنی با حوصله موخوره میگری ماهی یک دعفه انقدم خوب میشه 

نمیدونستم قیچی مخصوص داره.اخه تو کلیپهای دیدم با همین قیچی معمولی موخوره گیری می‌کنه و مو آخرش چقدر سرحال و ابریشمی میشه

یا خدای متعال خووو خودت مگه قیچی نداری پایینش و کوتاه کن خداییش من حس میکنم توی غار زندگی میکنم شما ...

خیلی خوب گفتی.من فکر میکنم دست به ما نداده فقط به ارایشگر داده.مگه خودتون نمیتونید یه قیچی به موهات بزنی😡

حالا خوب بود؟راضی هستین؟واقعا تمام موخوره ها میره؟

پارسال رفتم تک و توک موند امسال ک رفتم فقط انگشت شمار دیدم تو موهام دو سه بار بری خوبه بهتر جواب میگیری ولی 700 زیاده

خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍

خیلی خوب گفتی.من فکر میکنم دست به ما نداده فقط به ارایشگر داده.مگه خودتون نمیتونید یه قیچی به موهات ...

من خیلی عقبم به خدا   

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

چه عالی.تهران؟

آها گلم راستی من خواهرم آرایشگره بعد اینکه استادش گفته بود اگر بین هر سه ماه موخوره گیری روسی انجام بدی و هروقت بخوای بری حمام به ریشه موهات فقط روغن سیاه دانه بزن دو ساعت عالیه دیگه موخوره نمیگیری و همچنین کش ساتن استفاده کنی عالیه موهات همیشه سالم میمونه

نمیدونستم قیچی مخصوص داره.اخه تو کلیپهای دیدم با همین قیچی معمولی موخوره گیری می‌کنه و مو آخرش چقدر ...

قیچی معمولی کند تره ولی مخصوص مو قشنگ تیزه با حوصله بشینی هفته ای یبار کوتاه کنی اینجوری ابریشمی میشه بدشم روغن ارگان بزنی 

بعضی از دوستان گلم گفتن یه قیچی مخصوص مو بگیری خیلی بهتره درست میگن اگر حوصله داشته باشی موهاتو تقسیم بندی کنی راحت میتونی تا حد امکان موخوره هاتو بگیری اما حسابی باید حوصله داشته باشی