2777
2789
خیلی خوب گفتی.من فکر میکنم دست به ما نداده فقط به ارایشگر داده.مگه خودتون نمیتونید یه قیچی به موهات ...

چه ربطی داره .موخوره گیری کار حرفه آیی هست .پایین مو رو کوتاه نمیکنن که!

بعضی از دوستان گلم گفتن یه قیچی مخصوص مو بگیری خیلی بهتره درست میگن اگر حوصله داشته باشی موهاتو تقسی ...

پارسال اینکارو مردم دوهفته طول کشید چون با دوتا بچه وقت کجا بود.امسال گفتم برم سالن که گفت هفتصد کرک و پرم ریخت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مجبورین برای چیزی که ندیدن و نمیدونی چیه حتما نظر بدین آخه.خب برو سرچ کن کلیپهاشو ببین چیه  ...

با عرض معذرت من خودم ارایشگرم.منظورم اینه کارش راحته  .ادم یکم خلاقیت داشته باشه بد نیست.

حالا مجبورین برای چیزی که ندیدن و نمیدونی چیه حتما نظر بدین آخه.خب برو سرچ کن کلیپهاشو ببین چیه  ...

البته اگه میتونی.حالا نری بزنی موهاتو خراب کنی.ولی نترس تا عمر خدا بهت داده امتحان کردن یه چیزهایی شاید لذت هم داشته باشه