2777
2789

عروسی فامیل خییلی نزدیکه و لباس خریدم و منتها زیر بغلش آزاده و متاسفانه زیربغلم معلومه و  سیاهه از مو تاحالا لیزر نرفتم هر چی با نوره و ژیلت انجام میدادم .البته هرموقع با ژیلت میکنم هنوز مو کامل از بین نمیره و میمونه بعضی جاهاش 

تازه بدبختی اینجاس دستم هم مپ داره ولی هرچی با نوره میزنم انگار ریش مو از روی پوست معلومه و یه ذره ساق پام هم معلومه( خیلیییی پرموعم و ریشه موهام به شدت سیاهه که حتی اگه بزنم از روی پوست معلومه) میخوام نزدیک عروسی با دستگاه اپلیدی بزنم 

توراخدا بگین چی کار کنم با موهام 😭😭😭😭😭😭

لیزر هم هزینه خیای میخواد میشه مثلا دو جلسه برم بقیشو بزارم زمانی که پول دستم اومد؟؟

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویبره رو کامل بزار بمونه احتمالا مواد رو شل میگیری یا زود از رو پوست جمع میکنی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
لباس باز نپوش فعلا

نمیشه لباس خریدم ‌

عروسی فانیلی خیییلی نزدیکه

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

من نوره زدم اینو بگم که نوره های سنتی که ارسنیک دارن هم باعث جوش های وحشتناک میشد هم پوستمو سیاه میکرد ولی نوره های بهداشتی فاقد ارسنیک پوستمو نرم و لطیف میکرد بدون هیچ جوشی ، در مورد شما بگم که لیزر هم بری دو‌جلسه نهایت چهل تا پنجاه درصدش بره تو دو جلسه تمیز نمیشه ، یه جاش در میاد یه جاش در نمیاد اینطوری میشی ، اپیلاسیون کن 

موهاتو که شیو کردی برای عروسی دستاتو و زیر بغلت کرم پودر بزن

لباسم مشکی هست میترسم رنگ بده به لباس و از بین نره 

ضد افتاب رنگی چطوره برا زیربغل؟؟

لیزر رو باید مرتب بری.هر ماه یا 45 روز.بستگی به نوع دستگاهت داره.

شما نمیدونم هزینه زیربغل و دست چند در میاد ماهی؟؟