2777
2789
عنوان

شوهر رفیق باز لجباز😭

260 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

شوهرم کم کم کار خودشو کرداینقدر با این رفیقای خدا لعنت کردش همراه شد که هفته ای یه شبش شد دوشب شد سه شب تا الان که شده هرشب 

الان که دیگه شامم باهم میخورن مرگ بخورن الهی

روزا که یا سرکاره یا خوابه شبام با دوستاش 

اصلا انگار نه انگار زن و بچه ای هم داره 😢

امشب بهش پیام دادم گفتم حالا تو باش و رفیقات تا هروقت زندگیت رو خراب کردن و کشیدن کنار میفهمی جواب نداد نمیدونم واکنشش چیه ولی خستم کرده همه ی لحظاتش شده رفیقاش نمیدونم کجا براش کم گذاشتم که اینقدر رفیق باز شده😭😭

حتی الان دیگه خونه پدرمادرشم مث قبل نمیره فقط دوستاش فقط دوستاش

کاش میمردن دوستاش کاش خفه میشدن کاش زندگیشون آتیش میگرفت

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اعتیاد هم داره؟

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
خب بعدا نکنه دختر بیارن و ببرن

نه کاری به دختر اینا ندارن فقط دوستاش تریاک میکشن اینم بعضی وقتا همراشون میکشه

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 
رفيقاش زنو بچه ندارن؟

چرا اتفاقا خییییلی بزرگتر هم خودشم هستن مرد زندگی نیستن که 

چرا اتفاقا خییییلی بزرگتر هم خودشم هستن مرد زندگی نیستن که 

اها باز خوبه جوون نيستن 

باهاش يه بار اروم ومنطقي حرف بزن ببين چي ميگه 

بگو هرشب هرشب كه نميشه خب منم بهت نياز دارم

تاپيكام چيزايين كه روي مغزم سمباده ميكشن🐉😌

گاهی اوقات آدما چون زیادی میذارن به مشکل بر میخورن! 

شرایط آسونی نیست 

مردی که خوش‌ گذرونیش شده با دوستاش بودن  

دلیل این مشکل باید ریشه یابی بشه که چی شده ترجیح میده با دوستاش خوش بگذرونه تا این که با زن و بچه اش 

تاپیک آخرم کتابی که معرفی کردم رو بخونید 

می‌تونه بهتون تا حدودی کمک کنه !!‌

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
گاهی اوقات آدما چون زیادی میذارن به مشکل بر میخورن!  شرایط آسونی نیست  مردی که خوش‌ گذرو ...

اخه هرچی فکر میکنم نمیتونم بفهمم حتی نمیدونم چجوری بفهمم چرا اینقدر رفیق باز شده در صورتی که تو مجردی و عقد اصلا رفیق نداشت از وقتی سر تونه زندگیم اومدم انگار فرار کرد اما خب هفته ای یبار بود اما الان شده هرشب!