2777
2789
عنوان

از بین بردن رشک (تخم شپش)

| مشاهده متن کامل بحث + 50867 بازدید | 109 پست
میره بعد نفت تخم شپش هم اگه بعد نفت چسبیده باشه پوک مثل شوره هست

ممنون ازت .حتما پیدا میکنم استفاده میکنم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما نفت رو امتحان کردید ؟

اره عالی بود واقعا

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
فقططططط محلول یلدا ابجیم از مدرسه چند سال قبل گرفت همه نوع محلول و همه روشای خانگی امتحان کردیم حنا ...

دقیقا منم زدم همه رو پوچ کرد با بار اول

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

اسی نمیدونم تا الان گفتن یا نه

سرکه اسپری کن به موهات سریع میره

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

خیلی سخته زیادن

اصل همون تخما هستن گه تاچند رور دیگه شپش میشن و دوباره تخم میذارن واین چرخه ادامه داره ببین من دخترم دوسال پیش توپیش دبستانی گرفته بود یکم واجبی رو رقیق درست میکنی میریزی رو سرش زیر یک دقیقه تاکید میکنم زیر یک دقیقه ابکشی میکنی بعدم نرم کننده میزنی و شونه همه تخما پوک میشن و میریزن 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 

من خودم مرداد شپش گرفتم 

قطره کیمیا زدم 

هر روز چندبار با شامپو ضد شپش و پودر میشستم موهامو و شونه میکردم 

خلاصه هرچی به دستم رسید زدم تا برن 

ولی پیشنهاد میکنم قطره کیمیا رو امتحان کنی

بعدش بشوره؟ چطوری کنه اینکارو

من شنیدم سرکه زد رفت خواهرم فکر کنم نیم ساعت بمونه بعد بشوره

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️