2777
2789
عنوان

از بین بردن رشک (تخم شپش)

| مشاهده متن کامل بحث + 50782 بازدید | 109 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم مرداد شپش گرفتم  قطره کیمیا زدم  هر روز چندبار با شامپو ضد شپش و پودر میشستم موه ...

من پارسال درگیرش بودم با نفت همه رو ریشه کن کردم قطره کیمیا رو هم خیلی شنیدم خوبه از کجا میشه خرید

شپش بره تخماش میمونه اونا خیلی دردسره از بین بردنشون

من واسه تخم شپش گفتم

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

چطور باید زد؟ چند ساعت؟ به موها اسیب نمیزنه؟ مطمئنه؟

لایه لایه بزن شانه مخصوص شپش هم بکش هر لایه رو تموم که شد یه مکس کوتاه کن و بشور اره مطمئن من برای بچه هام و خودم استفاده کردم

من سه سال  درگیر بودم فقط و فقط با یه پودر سی  هزار تومنی خوووب شدم  ولی دستور مصرفش خیییلی مهم 

از یه دکتر عطاری از همدان   واسم ارسال کردن   خوب خو ب شدم  فقط با یک   جلسه

شما هم تماس بگیرید مشاوره بگیرید ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ 

التماس دعا منم دعا کنید

صد درصد  حوب میاد  فق با  یکبار

خودم خیییلی عذاب کشیدم  گفتم اطلاع رسانی کنم  و محبت این حانم دکترو جبران کنم

درمان فقط قطره ي گياهي كيمياست يبار دوازده قطره بزني هم خودش هم تخمش از بين ميره و نيازي به شستن لبا ...

من زدم حس میکنم جلوسرم یه  دایره کوچیک کچل شده😔فک کنم ریزش سکه ایی بیاره باز نمیددنم چون من ناچار شدم سه چهار مرحله درمان رو ادامه بدم، بالخره توش سم داره مگر میشه فقط گیاه شپش رو ببره!!شپش انگله ..انگل م فقط با سم میره،هرچیم بگن گیاهی هست من باور نمیکنم