2777
2789
عنوان

از بین بردن رشک (تخم شپش)

| مشاهده متن کامل بحث + 51239 بازدید | 109 پست
با حوله چجوریه؟

حوصله خواهرم 😂

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و خواهرم بچه بودیم مامانم برامون زد با یبار حل شد

سلام شما چیکار کردین تونستین رشک هارو از بین ببرین

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
سلام شما چیکار کردین تونستین رشک هارو از بین ببرین

من شامپو و اسپریی رو که دکتر گفت استفاده کردم علاوه بر اون با سرکه شونه کردم و یه بارم روغن زیتون هم زدم و در آخر برای اطمینان با نفت هم شونه کردم 

من شامپو و اسپریی رو که دکتر گفت استفاده کردم علاوه بر اون با سرکه شونه کردم و یه بارم روغن زیتون هم ...

من دخترم گرفت 4سالشه سرشو باسرکه که شستم و تموم شپش ها و درآوردم رشک هارو نشستم چیدم از موهاش یه هفته نبود  هرچی نگاه کردم نبود خودمم شوهرم دید گفت نداری یه چند روز بیخیال شدم دوباره که نگاه کردم به چندتا رشک بود خودمم نگاه کردیم اینسری سرم پربود خودم رفتم پسرونه زدم دخترمم دوباره رشکارو چیدم ولی شپش رو سرش نبود خودمم همه رشکارو چیدم

نمیدونم چیکار کنم دیگه نیان 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
من شامپو و اسپریی رو که دکتر گفت استفاده کردم علاوه بر اون با سرکه شونه کردم و یه بارم روغن زیتون هم ...

وسواس گرفتم شدید دارم دیونه میشم 

با نفت شونه کن تخم شپشا همه پوک میشه

یعنی شونه رو بزنم تو نفت بزنم به موهامون 

چه مدت این کارو بکنم چقدر بعد اینکه نفت زدم برم بشورم 

برا بچم هم بزنم .ببخشید زیاد سوال پرسیدم بخدا دارم دیونه میشم از دستشون

یعنی شونه رو بزنم تو نفت بزنم به موهامون  چه مدت این کارو بکنم چقدر بعد اینکه نفت زدم برم بشور ...

من نفت ریختم تو یه اسپری هر لایه یذره نفت میزدم و شونه مخصوص میکشیدم بعد که تموم شد کل مو با شامپو بشورین یکبار کافیه

یعنی شونه رو بزنم تو نفت بزنم به موهامون  چه مدت این کارو بکنم چقدر بعد اینکه نفت زدم برم بشور ...

بلهذمن برای بچه هامم زدم سعی کن سریع انجام بدی که زیاد نمونه رو پوست سر البته که شامپو های شپش هم یه نوع سمه حشرات هستش

من نفت ریختم تو یه اسپری هر لایه یذره نفت میزدم و شونه مخصوص میکشیدم بعد که تموم شد کل مو با شامپو ب ...

ممنون ازت اگه نتیجه بگیرم کلی دعات میکنم. دیگه خسته شدم امروز دوباره شوهرم سرمو نگاه کرد حدوداً 5تایی تخم شپش پیدا کرد چیدشون . خدا کنه نفت کارساز باشه

بلهذمن برای بچه هامم زدم سعی کن سریع انجام بدی که زیاد نمونه رو پوست سر البته که شامپو های شپش هم یه ...

دخترمو دیدم چیزی نداشت ولی برا احتیاط حتما برا اونم میزنم 

دارم دنبال نفت میگردم پیدا نمیکنم شما از کجا تهیه کردی

شوهرم گرفت نمیدونم از کجا ولی شنیدم پمپ بنزینیا دارن

ممنون منم امروز میفرستم بپرسه ببینه گیر میاد