2777
2789

یکیو دوست داشتم چند سال بود می‌شناختیم همو ..اوکی شدیم سر ی ماجرایی گفت من ازت متنفرم و فلان ..بلاکم کرد 

اطرافیانم گفتن ولش لیاقتتو ندارع .. منم خر شمارشو همچنان نگه داشتم ..

یک سال چکش میکردم یارو کنکورشو زیر ۱۰ شد..

گفتم ی جوری برم سمتش خبر آمد داره زن میگیره

خدای مهربونم مرسی که همیشه هستی و هوامو داری 🍃🧡تو خدای خوب منی تو سختیا تو کنارم بودی . تو پشتم بودی خدای عزیزم . دوستان عزیز ی صلوات بفرستید انشالله که مشکلم حل بشه 💚تشکر

تقدیر

سوالی درباره فیلم و سریال داشتین بپرسین لطفا اگه سنت کمه و هنوز به بلوغ فکری نرسیدی من و ریپلای نکن چون اگه کسی بخواد قانعتون کنه به نفهمی خودتون ادامه میدین اگرم دیدی جوابتو ندادم یعنی نخواستم به یه تپه کود لگد بزنم                        اندازه یه دونه قاشق چای خوری حس ششم دارم ولی برای سرگرمیه جدی نگیرید 😬😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب خداییه واقعا...

باید ببینه بنده هاش چی میخواد سریع دستورشو صادر کنه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
چه ربطی به خدا داشت حالا  اونم نرمال نبوده بهت گفته ازت متنفرم الان میخواستی بری سمتش چیکار دق ...

نرمال نبوده حرف دلشو بهم زده؟؟

خدای مهربونم مرسی که همیشه هستی و هوامو داری 🍃🧡تو خدای خوب منی تو سختیا تو کنارم بودی . تو پشتم بودی خدای عزیزم . دوستان عزیز ی صلوات بفرستید انشالله که مشکلم حل بشه 💚تشکر

عزیزم خداهیچ وقت بدبنده هاشونمیخوادمابنده هاهستیم که به خودمون بدی میکنیم وتاتقی به توقی میخوره پای خدارووسط میکشیم موقع خوشی هاحرفی ازخدانیست بعدازاون شماواقعادوست داشتیدباهمچین ادمی که حتی نامزدهم نبودی بهت گفته ازت متنفرم ازدواج کنی ارزش داره خودتوناراحت کنی،منطقی فکرکن عزیزم ،خداصلاح بنده هاشوبهترمیدونه

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج