2777
2789
عنوان

بچه ها زودی بیاید جواب بدید ☹️

66 بازدید | 2 پست

میگما احساس میکنم شوهرم دوس نداره با من مسافرت بره انگار اصلا بهش خوش نمیگذره ما نزدیک ۷سال ازدواج کردیم ولی هیچ وقت مسافرت ۲نفره نرفتیم خیلی دوست دارم باهم بریم پارسال به اسرار من رفتیم به من خیلی خوش گذشت چون باهم اولین بار تنها یی رفتیم و فکر میکردم به اونم خوشگذشته ، اما وقتی برگشتیم گفت به خاطر تو رفتیم و … یعنی مجبور شده 😕وهمیشه بادوستاش که همکارشم هستن به بهونه های کاری مختلف (واقعا کاری)با همونا میره بیشتر  ، تازه عید سال پیش منو تعطیلات عید ول کرد رفت بندر پیش پسر خاله مجردش 😭حس میکنم با اونا بیشتر بش خوش میگذره اگر بهش رو بدم که دلش میخاد مسافرتاشو هم با اونا بره ، ینی به نظر شما ها دوسم نداره ؟ واینکه من خودم اول رابطه بهش گفتم دوسش دارم واز دواج کردیم 😫پشیییمونم احساس میکنم با ترحم باهام ازدواج کرده ، ولی اینم بگم در کل خیلی مر د خوبیه مهربونه اما هیچ وقت نمیگه دوسم داره همش میگه من تو عمل نشون میدم …

کو ؟!  کجاست !؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.