2777
2789
عنوان

مربی رانندگیم رو عوض کنم؟ بیاین بگین چیکار کنم؟🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 5309 بازدید | 51 پست

اگه کاری کرده از یادگرفتن زده شدی خب اگه امکانش هست عوض کن .

من خودم ۱۰ جلسه اصلیمو با خانوم برداشتم بار اول شهری قبول نشدم سه جلسه هم با آقایی که همه تعریفشو میکردن برداشتم رفتم و راحتتتت قبول شدم 

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
من و خواهرم با خانم بودیم...رااااحت...این چیه جا افتاده بین مردم مردا بهترن واسه اموزش😐...واقعا این ...

نمیدونم والا.. من الان خیلی ناراحتم.. ۴ جلسم سوخت شد.. حالا هم بهم زنگ زده خیلی بی ادبانه باهام صحبت میکنه؛ میگه نری تو اموزشگاه منو خراب کنیا..دیگه هیچکی بقیه ی کلاستو برنمیداره

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز نرفتم رانندگی ولی خب خجالت میکشم مربیم رو عوض کنم 😣

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
من کلاسم قبل ۸ شروع میشد،من داشتم رانندگی میکردم اون خودشو ارایش میکرد تازه جوونم نبود بالا ۴۰ بود

حالا گواهینامه گرفتی؟؟؟

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
نمیدونم والا.. من الان خیلی ناراحتم.. ۴ جلسم سوخت شد.. حالا هم بهم زنگ زده خیلی بی ادبانه باهام صحبت ...

زر میزنه،تو برو واقعیتو بگو ،بگو یا مربیمو عوض کنین یا پولمو پس بدین

ولی من به شدت ادم وقتی ناراحتم به روت نمیارم اما از چشمم می افتی هستم🦦
آخه هر وقت میرم کسی تو اموزشگاه نیست. نمیدونم از کسی بمرسم. اینم مثلا از یه نفر مرسیدم گفت خوبه...&n ...

به یکی از مسئول ها که مهربونتر اروم بگو خودت بودی کیو انتخاب میکردی شاید جواب داد😅

از طایفه ی نوریم ما تیره نمی مانیم..
من هنوز نرفتم رانندگی ولی خب خجالت میکشم مربیم رو عوض کنم 😣

خجالت نداره.. انقدر حالمو بد کرده ؛ دیگه نمیخوام ریختشو ببینم مردک...همش بهم القا میکنه تو هیچی یادنمیگیری.. با اینکه خداییش استعدادم خوبه.. دست فرمونمم با اینکه اولین باره پشت ماشین میشینم خوبه.

منم مربیم مرد بود و سرم داد میزد همش 

همش میگفت ماشین منو ازبین بردی 😐 خب تو خیابون چاله بود من فرمونو میدادم اینطرف که نرم تو چاله میگفت اینکارو نکن ممکنه یکی بغل ماشین باشه با سرعت کم از رو چاله رد شو بعد اینکارو میکردم میگفت ماشینمو خراب کردی 😐😐

همش میگن خانوما بد آموزش میدن. امروز اومدم خونه گریه کردم.  همش دعوام میکنه بهم استرس میده

بگو من اگه بلد بودم نمیومدم اموزش ، شما هم وظیفته باصبر و حوصله اموزش بدید ، اگه دیدی داره بداخلاقی میکنه مستقیم برو دراموزشگاه پیاده شو همون لحظه بگو ارث پدر اینو کی خورده بیاره بذاره سرجاش 

خدایا خودت هوامو داشته باش 

از بقیه کاراموزا سوال کن ببین کدوم مربی خوبه با اون برو

خودم همه جلسات و با یه اقایی میرفتم اما دوبار که رد شدم با یه مربی دیگه برداشتم عالیییی بودا برای اون کلی تحقیق کردم

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

منم مربیم مرد بود و سرم داد میزد همش  همش میگفت ماشین منو ازبین بردی 😐 خب تو خیابون چاله بود ...

اینم همینه هرکاری میکنم سرم داد میزنه...