2777
2789
عنوان

با نامزدی که دائم سر کار هست چه غلطی کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایدموقع خواستگاری این چیزاروهم درنظرمیگرفتی دیگه 

مثلامن همسرم موقع خواستگاری شرایط کارش توی روزای عادی وعیداومراسماروگفت ومن چون مشکلی نداشتم قبول کردم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خودمم واقعا دنبال همچین آدمی بودم ، وگرنه آدم پولدار بی اعتنا به مردم زیاد دور و برم بوده

قطعا خودتم ادم خوبی هستی که دنبال همچین ادمی بودی

یکم صبروتحمل کن تا با برنامه ریزی بهتر بتونید در کنار هم از وجود هم بهره مند بشید

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

این نامزدو دودستی بچسب چون کسی که دنبال خدمت به خلق خداس عاقبت بخیره

من دیدم کسایی که به خلق کمک میکنن ولی با خانواده خوب نیستن یه جورایی دارن خود نمایی میکنن دنبال تاییید دیگران هستن  همیشه اینطور نیست

مشکل مالی مسئله ام نیست ، بابام ساپورتم میکنه ولی همسری که هیچ وقت نباشه میشه زندگی کرد ؟؟؟

ب چ درد میخوره بابات ساپورتت‌کنه

پس‌کار میکنه حقوقش‌کجا میره

کاربری سال ۹۸🤍❤️لایکم نکن گل
اهان! خب مگه بیمارستان شیفته؟ مطب باشه خودش میتونه ساعت کارشو کنترل کنه بعدم این زیاد هم خدمت محس ...

مطب نیست ، متخصصه ، شب ها شیفت میمونه ، تصادفی زیاد میارن ، دلش میسوزه ، خونه نداره ، ماشین نداره ، پس اندازم نداره