2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۰ ام که چهار ماه و نیم از عملام میگذره ،وقت دکتر دارم و میخوام بگم برام کورتون تزریق کنه چون نوکش بزرگ هست 

البته من یک بار هم دو هفته بعد عمل تزریق داشتم 

شما که ترمیم کردید

بینی ا‌ولیتون واقعا چه قدر طول کشید تا فرمش ثابت بشه

کورتون تو بعضی بینی ها خیلی واجب هست  چون اگر نزنی ورم بینی تبدیل به فیبروز میشه و دیگه ثابت م ...

دقیقا بینی من گوشتی بود نوکش قوس نمیگرفت انگار داشت نچرال میشد بینیم داشت شبیه قبل عمل افتاده میشد همون فیبروز دیگه تا ماه هفتم نزدم سه هفته است زدم ورمش بشدت کم شده خیلی کوچیک شده ولی بالای پره ام رفته تو 

من ۲۰ ام که چهار ماه و نیم از عملام میگذره ،وقت دکتر دارم و میخوام بگم برام کورتون تزریق کنه چون نوک ...

بینی اولم پانزده سال پیش بود از اولشم بد بود ولی چند سال اخر افتضاح شد

ولی خوب دکتر در کل گفته خوب نیست زیاد آمپولا باید زمان بدین تا یک سال طول میکسه تا به مرور خودش خوب ...

منم هشت ماه میشه ترمیم کردم یبار زدم نوکش تازه فرم گرفت بعد کورتون یکم رفته تو نگرانم