2777
2789
عنوان

قدم 152 ئه وزنم 36

| مشاهده متن کامل بحث + 2254 بازدید | 155 پست
قد شما و همسرتون چقدره؟ درسته..من با توجه به وزن الانم اصن حتی اگه بگن ده سانت به قدت اضافه کنیمم ن ...

قد خودم 161 قد باباش178 ولی خانواده خودمو پدرش همه قد بلند هستن ژن کوتاهی نداریم.. خیلی عالی که اعتماد به نفس داری😍😍😍😍مهم دل خودته به حرف بقیه گوش نکن 

اخه هورمون رشد برای کسی میزنن که اون هورمون تو بدنش ترشح نشه دختر من هورمون زیادی ترشح کرده که باعت ...

فهمیدم..دیگه حالا که دارید میزنید و ادامه دادید دکتر تجویز کرد بزنین حتما .من نمیدونم چه عوارضی داره و چیزه خاصی هم ندیدم

*-*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد شما و همسرتون چقدره؟ درسته..من با توجه به وزن الانم اصن حتی اگه بگن ده سانت به قدت اضافه کنیمم ن ...

راستی گلم زمان مصرف امپولا چاق نشدی؟؟ اخه میگن بشدت چاق میکنه قط که بشن لاغر.. ولی دختر من چاق نشده باهاشون.. البته باشگاه میبرم 

فهمیدم..دیگه حالا که دارید میزنید و ادامه دادید دکتر تجویز کرد بزنین حتما .من نمیدونم چه عوارضی داره ...

خدارو شکر که عوارضی نداشته براتون خیلی ها بدون اینکه تجربه داشته باشن میان دلمو خالی میکنن تو همین سایت.. من خودمم تخمدان پلی کیستیک دارم برای بارداری هم مشکلی برام ایجاد نکرد اگه دخترم مث خودم باشه نمیتونم بگم از عوارض امپولا بوده

فهمیدم..دیگه حالا که دارید میزنید و ادامه دادید دکتر تجویز کرد بزنین حتما .من نمیدونم چه عوارضی داره ...

دکتر گفت 2سال باید اینو بزنی من گفتم نه 1سال.. ولی فعلا نمیدونم واقعا خیلی سردرگمم

راستشو بخای من بیشتر بخاطر اینکه پریود نشه براش میزنم اخه سنو گفت تا 6ماه دیگه میشه یعنی نرسیده به 9 سال.. خیلی سخته برای یه بچه😭😭😭

راستشو بخای من بیشتر بخاطر اینکه پریود نشه براش میزنم اخه سنو گفت تا 6ماه دیگه میشه یعنی نرسیده به 9 ...

الهی بگردم😢 آره کمه شوک میشه

کم کم بهش بگید یه امادگی داشته باشه

*-*
الهی بگردم😢 آره کمه شوک میشه کم کم بهش بگید یه امادگی داشته باشه

همه چیزو براش توضیح دادم امادش کردم ولی سعی میکنم خودمو راضی کنم 2سال براش بزنم بعد اونم یک سال نمیشه دیگه 11 سالگی بشه خوبه قابل هضمه تا اینکه تو 8سالگی بشه