2777
2789
عنوان

قدم 152 ئه وزنم 36

| مشاهده متن کامل بحث + 2254 بازدید | 155 پست
خیلی این حس بدیه.فحشه اصن

آره دقیقا ولی اون روز یه خانمی دیدم‌ سنش تقریبا ۳۵ اینا میخورد بعد مدارکشو نگا کردم دیدم سنش ۵۰‌خورده ایه😬😄 از اونور برامون خوبه اینور عذاب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بعد پریودی 1سانت قد کشیدی؟؟ قد بابا ومامانت رومیتونم بپرسم؟؟ دختر من 8سالو 3ماهشه وزنش 33 قدش ح ...

من کلاس چهارم بودم سینه هام دراومد و اینا رفتم دکتر سه سالی تحت نظر دکتر بودم شدم این.

بله پدرم 183 ان

مادرم 158

اری گلم قدش کوتاهه

یه دکتر تغذیه هم ببر

نه عوارضی نداشته فقط پریودیم یکم ناجوره و کیست دارم

سینه هام داشت خوب رشد میکرد از موقع امپولا یکم کم شد

نمیدونم از امپولس یا نه

*-*
اره(: بعضیا خندشون گرفته بود گفتن نمیدونم دیگه چی بدم بهت فقط داشتن گرونتر میکردن داروهامو مثلا کی ...

به احتمال زیاد مشکل از جای دیگس 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

من کلاس چهارم بودم سینه هام دراومد و اینا رفتم دکتر سه سالی تحت نظر دکتر بودم شدم این. بله پدرم 183 ...

شما قدتون باید بیشتراز 160 میشد باباتون بلنده.. ایشالله بختت بلند باشه عزیزم... دخترم الان برای 8سال قدش خوبه ولی میترسم دیگه رشد نکنه.. 

😢😢ولی تغذیشو تعغیر دادم به لبنیات فراوان و کلاس والیبال میرم طناب میزنه روزی 200 تا بارفیکس میره خدا کنه به قد خودم برسه

شما قدتون باید بیشتراز 160 میشد باباتون بلنده.. ایشالله بختت بلند باشه عزیزم... دخترم الان برای 8سال ...

دکتر باتوجه به عکس دستم قطعی گفت بیشتر از 152 نمیشم.

مرسییی عزیزممم

یه دکتر غدد ببر خب یه عکس از دست میگیره میفهمه چقدر رشد میکنه خوبه یا که بد

*-*
دکتر باتوجه به عکس دستم قطعی گفت بیشتر از 152 نمیشم. مرسییی عزیزممم یه دکتر غدد ببر خب یه عکس از د ...

الان تحت نظر فوق تخصص غدد کودکان هستش عکس وآزمایش سنو ام ار ای همه گرفتن.. ولی نگفت با توجه به عکس چقد رشد میکنه فقط گفت سن استخوانی 3سال بزرگتر از خودش هست دفه بعد برم ازش میپرسم  شما 3سال آمپول زدی؟ 

الان تحت نظر فوق تخصص غدد کودکان هستش عکس وآزمایش سنو ام ار ای همه گرفتن.. ولی نگفت با توجه به عکس چ ...

اگه اینو گفته پس قرار نیست خیلی بلند شه قدش

حتما پیگیر باش. منکه با اینکه قدمو دوست دارم اما خیلی اذیت شدم

حتما مراقبت کن تا بلند شههه،ادم اشغال زیاده که همه چیو تو قد و هیکل ببینن

آره عزیزم یه انسولین بود نورودپین فک کنم هر شب میزدم دوزش تعییر میکرد هی .یه امپول تاخیر بلوغو هر 27 روز یکبار

*-*
اگه اینو گفته پس قرار نیست خیلی بلند شه قدش حتما پیگیر باش. منکه با اینکه قدمو دوست دارم اما خیلی ا ...

ما فقط تاخیر بلوغ براش میزنیم ماهی یه بار.. سخت پیگیرم بله متاسفانه الان همه فقط ظاهرو میبینن.. باز پناه برخدا ایشالله بختتون بلند باشه هم شما هم دخترم تمام دخترای سرزمینم 

ما فقط تاخیر بلوغ براش میزنیم ماهی یه بار.. سخت پیگیرم بله متاسفانه الان همه فقط ظاهرو میبینن.. باز ...

چرا انسولین ننوشته!!! اون بلند کنندس که اینو یه پیشنهاد به دکتره بده بگو ورزش که میکنه دخترم ولی خب امپول رشد قد نمیزنین یا نیازی نیست

من قرصم خیلی میخوردم حضور ذهن ندارم اما ال ارژنین خیلی موثر بود

*-*
اگه اینو گفته پس قرار نیست خیلی بلند شه قدش حتما پیگیر باش. منکه با اینکه قدمو دوست دارم اما خیلی ا ...

من کلا با زن بلند قد موافق نیستم البته جسارت نباشه نظر شخصیم هستش چون برادرم 194 خاهرامم بالای 170.. قد خودمو بیشتراز اونا دوستدارم کلی هم اعتماد به نفس دارم هیچ وقتم پاشنه بلند نمیپوشم دوس دارم هم قد خودم بشه دخترم 

چرا انسولین ننوشته!!! اون بلند کنندس که اینو یه پیشنهاد به دکتره بده بگو ورزش که میکنه دخترم ولی خب ...

اخه هورمون رشد برای کسی میزنن که اون هورمون تو بدنش ترشح نشه دختر من هورمون زیادی ترشح کرده که باعت بلوغ شده.. ولی گفت در طول درمان اگه قدش متوقف بشه براش میزنم من قبول نمیکنم گفتم فقط عوارض یکیشو میتونم بپذیرم خیلیییی سخته برام.. ولی شکر خدا تو این 3ماه حدود دو یا یکونیم سانت بلند شده اینجوری پیش بره خیلی خوبه 

من کلا با زن بلند قد موافق نیستم البته جسارت نباشه نظر شخصیم هستش چون برادرم 194 خاهرامم بالای 170.. ...

قد شما و همسرتون چقدره؟

درسته..من با توجه به وزن الانم اصن حتی اگه بگن ده سانت به قدت اضافه کنیمم نمیخوام..با این قدم همچنان حرف میشنوم از خانواده اما در کنارش خیلیا بهم میگن کیوتیو فلان و قدتم خیلی خوبه

اصن همه میگن اگه قدت بلند بود کیوت نبودی 

قد کوتاهم برام یه پوئن مثبت شده

شمام تلاش خودتو بکنید در حد معمول بشه دخترتون.دیگه همه چی حله اونجوری که هستش هم بپذیریدش بهش اعتماد بنفس بدید.نکه مثه پدر و مادر من... برام اون همه زحمت کشیدن و هزینه کردن با این حرفاشون فقط اعتماد بنفسمو ازم گرفتن و اون همه لطفشونو خاک کردن

*-*
آره دقیقا ولی اون روز یه خانمی دیدم‌ سنش تقریبا ۳۵ اینا میخورد بعد مدارکشو نگا کردم دیدم سنش ۵۰‌خورد ...

😁 آره این زمانی تاثیر داره که +30 سنمون بشه سیلی میشه تو صورت بقیه که مسخره میکردن

*-*