2777
2789
عنوان

قدم 152 ئه وزنم 36

| مشاهده متن کامل بحث + 2254 بازدید | 155 پست
نه خوبی چاقی چیه بابا   من ۱۶۰  وزنم ۵۲ تهش ۵۳ میشم دوتا هم بچه دارم   خیلی ریزه ...

من میخام بشم 58 😁

ولی خب اصلا شکم ندارم ، از بعد عید باشگاه هم میخام برم 

تیپم خوبه الان ، دوس دارم پاهام چاق تر بشه فقط 😅

این کاربری دست دو نفره خودم و خواهرم 😁✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوردم من خودشو گرفتم پودر کردم. الان مخلوط شده با آرد ها میخورم متاسفانه جواب نگرفتم

ببین منم قبل ازدواج ۴۲ ۴۳ بودم با قد ۱۶۰ بعد ازدواج شدم ۵۰ الان با دوتا بچه ۵۲   ولی خیلی راضیم   شما خب کمبود وزن دادی ولی با توجه به قدت ۴۰ هم بشی خوبه بعد ازدواج چاقتر میشی

صبح ها سیب زمینیو با تخم مرغ آبپز کن صورتت چاق میشه

و اینکه کلا سیب زمینی چاق میکنه حتما بذار تو رژیمت

و آخر سرم اگه نشد برو پیش دکتر تغذیه واست رژیم بنویسه

_______👨‍🦳👩‍🦳                                                                ________👨‍👩‍👧                                                                     _________ 🤰                                                                  __________👰                                                                   ___________🙎‍♀️                                                                   ________👼     Life...  
من میخام بشم 58 😁 ولی خب اصلا شکم ندارم ، از بعد عید باشگاه هم میخام برم  تیپم خوبه الان ، د ...

بچه داری؟اگر نداری بعد حاملگی ناخودآگاه یکم چاق میشی ولی من وزنمو خیلی دوس دارم البته کاش وو سه کیلو دیگه چاق بشم اونم بیشتر به خاطر صورتم   من دوس داشتم ۱۶۷ باشه قدم   از قدم راضی نیستم  ولی چاره چیه

مگه میشه جواب نگیری آزمایش دادی؟

اره(: بعضیا خندشون گرفته بود

گفتن نمیدونم دیگه چی بدم بهت

فقط داشتن گرونتر میکردن داروهامو مثلا کیفیتش بالاتر

من نمیدونم چقدر ویتامین و پودر خوردم

از اون پودرای بدن سازا که باد میکنن

من بادم نکردم

یبار یادمه 1/5 خرج داروهام شد تازه 35 بودم شدم 34 یک.کیلو هم کم کردم

*-*
بچه داری؟اگر نداری بعد حاملگی ناخودآگاه یکم چاق میشی ولی من وزنمو خیلی دوس دارم البته کاش وو سه کیلو ...

بیست سالمه مجردم عزیزم 

من الان که چاق شدم خیلییی بیشتر تیپمو دوس دارم ، بیشتر سینه و باسنم بزرگ شده ، دوس دارم پاهام هم کمی تپل تر بشه 

این کاربری دست دو نفره خودم و خواهرم 😁✌️

ناموصا نمیدونم چراع تو نی نی سایت همع از ۷۰ بالاتر نیستن در حالی که تو راهنمایی همع رفیقای من ۸۰ کیلو بودن 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
چند ماه خوردی ؟  عرق رازیانه ای که گرفتی اصل بود یا نه ؟ من همسایمون درست می‌کنه و مطمئنم اصل ...

چند ماهی خوردم موقع پریودیم نمخوردم

فقط منظم کردم قاعدگیمو

آری اصل بود

*-*
منم قدم 163 و وزنم 54  همه میگن کوچلویی بهم ☹️😂

منم قدم همینه وزنمم۵۹خیلیم گُندم😂😂😂😂

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

منم قدم 163 و وزنم 54  همه میگن کوچلویی بهم ☹️😂

خوش بحالتتتت .قد من کوتاهس‌.قد خواهرم ۱۵۸ هست‌خب؟ ۱۴سالشه .از پارسال نا الان رشد نکرده ۲ساله پریود شده . ب نظرت ب ۱۶۳ میرسه؟ یا ن؟ 

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍