2777
2789
عنوان

قدم 152 ئه وزنم 36

| مشاهده متن کامل بحث + 2254 بازدید | 155 پست
شربتشو دارم میخورم خیلی خواب اوره متاسفانه اشتها میگیرم ازش اما چاق نمیشم باز بهش عادت میکنم یه مد ...

ارثیه بعضیا بدنشون اینطوریه من دوستام یه قابلمه غذا میخوردن پوست و استخوون بودن من نصف بشقاب میخورم از اونا جوندار تر بودم بعد اونا فک میکردن من هیولام خیلی میخورم هی میگفتن خجالت میکشی نمیخوری🥴

طب سنتی میتونه کمکت کنه فقط مزاجتو اصلاح کنه 

من دوستام بعد ازدواج وزن گرفتن🥴🥴  

ارثیه بعضیا بدنشون اینطوریه من دوستام یه قابلمه غذا میخوردن پوست و استخوون بودن من نصف بشقاب میخورم ...

فک کنم من ازدواجی باشم بعد وزن بگیرم

حالا همه فک میکنن من13 سالمه کی میاد منو بگیره..

کسی که پدوفیله میاد احتمالا😁

*-*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ژنتیکی هم هست.ولی نه به شدت من هیچکس تو خانواده فامیل نیست. آره باشگاه میرفتم یکم وزن گرفتم دگ ...

ورزشت یه ساعت مشخص باشه و همیشه هم ادامش بده اگر تونستی که صد در صد برو باشگاه زیر نظر مربی 

بعد از ورزش حتما تخم مرغ و سیب زمینی و ماکارونی و عدسی و...اینا رو بخور 

نه مثلا ورزش کردی چند ساعت بعدش هیچی نخوری اینجوری بدتر وزن کم میکنی!!!!

اینی که میگی ارثیه عزیزم 50 درصدش و رو شما این طوری تاثیر گذاشته تاثیرش رو همه یکسان نیست روی شما بالاخره این مدلی بوده 

خواهش میکنم قشنگ جان 🥰🦋

منم بی بی فیسم و قد کوتاه😁

چقدری؟

سنت قدت وزنت؟

منم قطعا بیبی فیسمم صورتم استخونیه و کوچولو همه چیم کوچیکه...

دیشب رفتم کفش بگیرم پیدا نشد(: باید میرفتم سایز بچه ها

*-*
وایییی خوشتیپی کههه پا کوچیکی پسسسس من 35 پام(:

کاش درد فقط سایز پا بود 

ینی این قد لامصب چاره دیگه ای نداره من دیگه سنم گذشته ینی ولی همیشه آرزو مونده برام قد بلند 

بعد چند مدت حرص میگم خدایا خیلی خب حداقل شوهرمو قدبلند بکن🤣

بلوغ زود رس داشتم من امپول زدم بلوغم تاخیر انداختن کلاس هشتم بودم موقع پریودیم 151 بودم. قبلا امپو ...

وای چه جالب تورو خدا یه کم برام توضیح بده از چند تا چند سالگی آمپول زدی اخه دختر منم بلوغ زودرس داره فعلا دوتا آمپول براش زدیم

کاش درد فقط سایز پا بود  ینی این قد لامصب چاره دیگه ای نداره من دیگه سنم گذشته ینی ولی همیشه آ ...

من قدمو دوس دارم کیوتههه

ولی منم شوهر قد بلند میخوام180 باشه😁❤

یعنی غیر این اصلا نمیخوامم

فعلا وزنم فقط رومخه

*-*