2777
2789
عنوان

قدم 152 ئه وزنم 36

| مشاهده متن کامل بحث + 2254 بازدید | 155 پست
ببین منم قبل ازدواج ۴۲ ۴۳ بودم با قد ۱۶۰ بعد ازدواج شدم ۵۰ الان با دوتا بچه ۵۲   ولی خیلی ...

درسته،ننه مم همین بود.

ژنتیکم دخیله.

حالا من یکم وخیم تره اوضام

متاسفانه با این هیکل قصد ازدواجم داشته باشم کسی نمیاد

*-*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا من میخام 58 کیلو بشممم 😂😂  دوستم که قدش 158 وزنش 60 کیلو خیلی خوشتیپه 😅🤦🏻‍♀️

نم والاا من تو رژیمم کم بشممم😂😂

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

خوش بحالتتتت .قد من کوتاهس‌.قد خواهرم ۱۵۸ هست‌خب؟ ۱۴سالشه .از پارسال نا الان رشد نکرده ۲ساله پریود ش ...

چنده قدت عزیزم 

من 14 سالم که بود پریود شدم اون موقع قدم 155 بود بعدش تا 17 سالگی قدم رشد کرد شدم 163 البته طناب زیاد میزدم 

این کاربری دست دو نفره خودم و خواهرم 😁✌️
من دوس دارم تپل باشمم 😂😂🤦🏻‍♀️

😆😆😆

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

چنده قدت عزیزم  من 14 سالم که بود پریود شدم اون موقع قدم 155 بود بعدش تا 17 سالگی قدم رشد کرد ...

احه شنیدم طناب خیلی اثر نداره و تازه ضرر هم داره.منم خودم ۱۵۹ اینام .‌آخه میدونی حواهرم دیگ یک ساله روشد نمیکنه .فک نکنم دیگ رشد کنه‌.دوستاش همخ ۱۶۲ ب بالان .دو سه تا هم ۱۷۰ .خواهرمو مسخره مي کنن

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
برو قرص سیپروهپتادین بگیر بخور غذات چند برابر میشه

شربتشو دارم میخورم خیلی خواب اوره متاسفانه اشتها میگیرم ازش اما چاق نمیشم

باز بهش عادت میکنم

یه مدت ول میکنم باز میخورم ،ولی همینه همیچنان

*-*
احه شنیدم طناب خیلی اثر نداره و تازه ضرر هم داره.منم خودم ۱۵۹ اینام .‌آخه میدونی حواهرم دیگ یک ساله ...

نمدونم نشنیدم طناب زدن ضرر داشته باشه ، من به خاطر رشته ورزشیم طناب میزدم 

اگه خیلی نگران قد هستش برین دکتر بگین شاید قرصی بدن که چند سانت بلند تر بشه 

این کاربری دست دو نفره خودم و خواهرم 😁✌️
سوال:    تا چند سالگی آمپول افزایش قد جوابه؟

گلم امپول و تاجایی که زمان من بود و کصرف میکردم قبل پریودی فقط.

اونم با عکس از دست تخمین زد چقدر رشد میکنم

پریود شدم قطع کرد امپولامو

وس بستگی داره

*-*
اره ببین بخدااا هر دکتری که فک کنی رفتم اگه مرضی بوده مشکوک بوده.. کلی ازمایش و خرج، هیچکس نفهمید چ ...

ارثی نیست این قضیه؟؟

باشگاه هم میری؟؟

ببین سعی کن کره بادام زمینی،ژله،سیب زمینی آپز و سفیده تخم مرغ آپز،روزی دو واحد میوه بیشتر سعی کن موز،ماکارونی و.... اینا رو بخوری،پودر سنجد بزن رو شیر صبح بخور 

قرص سیپروهپتادین هم خیلی خوبه با دکتر مشورت کن شبی نصف بخور 

ارثی نیست این قضیه؟؟ باشگاه هم میری؟؟ ببین سعی کن کره بادام زمینی،ژله،سیب زمینی آپز و سفیده تخم مر ...

چرا ژنتیکی هم هست.ولی نه به شدت من هیچکس تو خانواده فامیل نیست.

آره باشگاه میرفتم یکم وزن گرفتم دگ تاثیر نگرفتم بعد ی مدت و کار داشتم وسیله هاشو گرفتم خونه ورزش میکنم

اینایی که گفتیو غیر ژله همه رو خوردم و میخورم همچنان ترکیبی (: اما مرسی از نظرت

*-*