2777
2789
عنوان

جاری ام میخوادبیاد خونمون

1216 بازدید | 38 پست

سلام دوستان من بایه جاریم زیاد جورنیستم یعنی خیلی درحقم بدی کرده وچندین دفعه زمان عقدم میومدپیشم حرف ازم میکشیدومیبردبرامادرشوهرم روزخواستگاریم کیف اشوگذاشت تواتاقی که منوشوهرم صحبت میکردیم بعد متوجه شدیم روضبط صدا گذاشته بود و....الان به بهانه اینکه بچه اشومیخوادعمل کنه بیاد توشهری که من هستم حقیقتش منم اصلا دل صافی یارابطه ای باهاش ندارم الان شمابگید چیکارکنم هروقت تماس میگرفت باهام اگه دستم بندبودجوابشودیرمیدادم میرفت به مادرشوهرم میگفت جوابمونمیده ولی بعددیگه نمیگفت که من باهاش تماس گرفتم وحرف زدیم الان اعصابم خراب این میخوادباشوهرش وبچه هاش بیاد خونه من وازسراززندگیم دربیاره ووسایلمو دیدبزنه اینوهم اضافه کنم خیلی ادم ساده ودل رحم ومهربون وساکتی هستم الان نمیدونم چجوربه شوهرم بفهمونم من ازاین خانوم خوشم نمیاد که بیادخونمون راستی خونه برادرش هم اینجاست ولی انگارمیخوادفقط بیادخونه ما چون شوهرش هم ماشین نداره وبه شوهرم گفته زحمت رفت وامدمون باشماست توزمان عقدم هم چندین دفعه این خانوم به شوهرم  پیامک وتماس داشته واون پیامک هارودیدم من 

گاهی انسانم آرزوست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پیامی میداد به شوهرت؟؟؟؟ اگه اومدن محلش نده زیاد باهاش حرف نزن..یه پذیرایی ساده کن که برن

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

فقط واسه فضولی میاد؛ حق داری دوس نداشته باشی. به همسرت یادآوری کن که قبلا چه کارهای کرده 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
من خودم مشکل پیچوندن دارم! واقعا نمیتونم راهنمایی کنم ولی منم جات بودم ناراحت میشدم از اومدنشون

خیلی بد اصلا اعصاب برام نمونده بدیش اینه که اصلا این خانوم سرتاپاش حسادت به من چجور میخوادبیادتوخونه ام ونون ونمک منوبخوره

گاهی انسانم آرزوست
چه پیامی میداد به شوهرت؟؟؟؟ اگه اومدن محلش نده زیاد باهاش حرف نزن..یه پذیرایی ساده کن که برن

قربون صدقه شوهرم بایه پسوندداداش دلمتنگ شده برات داداش چی خریدین 

گاهی انسانم آرزوست

بگو مریضی میری خونه مادرت ، شما برو پیش برادرت تا حال من بهتر بشه یا بگو مادرتون مریض شده به مراقبت نیاز داره نمیتونی ازشون پذیرایی کنی شرمنده

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️

حالا چند روزه عیب نداره شما به خانومی خودت ببخش. برادر شوهرت دوست داره خونه برادرش باشه تا برادرزنش. 

ازشون پذیرایی کن. والا شوهر من هم با جاریم خوبه و شاید زنگ و پیام هم بدن.. اون چه پیامی داده؟