2777
2789
عنوان

جاری ام میخوادبیاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 38 پست

ببین با این شراسط راه پیچوندن نداره 

تنها کادی که میتونی بکنی اینه که خیلی خشک برخورد کنی و رسمی باشی و باهاش گرم نگیری 

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  

یه بهونه جور کن نذار اصلا بیاد.... فقط چرا روز خواستگاریت گوشی شو گذاشته که چی بشه مثلا حرفای شما انقدر براش مهم بوده

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت بهش بگو عزیزم دوس داشتم بیای ولی خودم سرماخوردم و مریضم میرم خونه مامانم ، برو خونه داداشت انشا ...

اونم منتظراینجورحرفه من که توچشم قوم شوهربدکنه منو 

گاهی انسانم آرزوست
یه بهونه جور کن نذار اصلا بیاد.... فقط چرا روز خواستگاریت گوشی شو گذاشته که چی بشه مثلا حرفای شما ان ...

اره براش مهم بوده حتی توزمان عقدمن ازسادگیم وضعیت میذاشتم که رفتیم رستوران یا تفریح اون توخونه اشون دعوایی بپامیکرد که مگه من ازاین چی کم دارم درصورتیکه بخدانمیخوام ازخودم تعریف کنم ازهمه لحاظ ازش من بالاترهستم ولی اون اینارونمی بینه الانم کاری کرده همه به حرفش هستن چه مادرشوهرچه پدرشوهرچه شوهرخودش 

گاهی انسانم آرزوست
قربون صدقه شوهرم بایه پسوندداداش دلمتنگ شده برات داداش چی خریدین 

محل چیزشم نزار اصلا.. جوری رفتار کن که صد بار پشیمون شه اومده تو خونت

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
حالا چند روزه عیب نداره شما به خانومی خودت ببخش. برادر شوهرت دوست داره خونه برادرش باشه تا برادرزنش. ...

اینکه میگه داداش پول نداریم برامون واریزمیکنی توخرج خونه موندم درصورتیکه خیلی وضعشون بهترازماهستن شوهرمنم دلش نمیادبگه ندارم یامیگه داداش کجاهستین کی میاین خونه امون اونوقت مامیریم اونجااون میره خونه مادرش واصلا نشده مارودعوت کنه خونش 

گاهی انسانم آرزوست
اونم منتظراینجورحرفه من که توچشم قوم شوهربدکنه منو 

بد کردن نداره ک خب وقتی مریضی نمیتونی ، توام بشین بعد برا قوم شوهر بگو خب نمیشد واقعا یعنی حالا ک مریض بودم من برادرش خونه راهش نمیداده ، مگه اونجا میره چیکار میکنه و ... از این حرف ها

بعدوسایل اموتازه خریدم اون سه تابچه کوچولوداره من چه خاکی توسرم بریزم حتمادوتاشونوهم میخوادبزارپیش من واون هی باشوهرم بره بیمارستان 

گاهی انسانم آرزوست
بعدوسایل اموتازه خریدم اون سه تابچه کوچولوداره من چه خاکی توسرم بریزم حتمادوتاشونوهم میخوادبزارپیش م ...

جم کن عزیزم ،خونتو مثل مسجد کن ،بهتر از اینه نابود کنن برن ،ازش کار بکش نیاد بشینه فقط تو کار کنی و حمالیش 

بد کردن نداره ک خب وقتی مریضی نمیتونی ، توام بشین بعد برا قوم شوهر بگو خب نمیشد واقعا یعنی حالا ک مر ...

ببین اون خیلی خوب بلد خودشووبقیه روتوجیه کنه الان حق خودش میدونه که بیادخونه ما ومنم نوکردست به سینه اون وبچه هاش باشم وشوهرم هی ببره وبیارشون 

گاهی انسانم آرزوست