سلام دوستان من بایه جاریم زیاد جورنیستم یعنی خیلی درحقم بدی کرده وچندین دفعه زمان عقدم میومدپیشم حرف ازم میکشیدومیبردبرامادرشوهرم روزخواستگاریم کیف اشوگذاشت تواتاقی که منوشوهرم صحبت میکردیم بعد متوجه شدیم روضبط صدا گذاشته بود و....الان به بهانه اینکه بچه اشومیخوادعمل کنه بیاد توشهری که من هستم حقیقتش منم اصلا دل صافی یارابطه ای باهاش ندارم الان شمابگید چیکارکنم هروقت تماس میگرفت باهام اگه دستم بندبودجوابشودیرمیدادم میرفت به مادرشوهرم میگفت جوابمونمیده ولی بعددیگه نمیگفت که من باهاش تماس گرفتم وحرف زدیم الان اعصابم خراب این میخوادباشوهرش وبچه هاش بیاد خونه من وازسراززندگیم دربیاره ووسایلمو دیدبزنه اینوهم اضافه کنم خیلی ادم ساده ودل رحم ومهربون وساکتی هستم الان نمیدونم چجوربه شوهرم بفهمونم من ازاین خانوم خوشم نمیاد که بیادخونمون راستی خونه برادرش هم اینجاست ولی انگارمیخوادفقط بیادخونه ما چون شوهرش هم ماشین نداره وبه شوهرم گفته زحمت رفت وامدمون باشماست توزمان عقدم هم چندین دفعه این خانوم به شوهرم پیامک وتماس داشته واون پیامک هارودیدم من
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه بهونه جور کن نذار اصلا بیاد.... فقط چرا روز خواستگاریت گوشی شو گذاشته که چی بشه مثلا حرفای شما ان ...
اره براش مهم بوده حتی توزمان عقدمن ازسادگیم وضعیت میذاشتم که رفتیم رستوران یا تفریح اون توخونه اشون دعوایی بپامیکرد که مگه من ازاین چی کم دارم درصورتیکه بخدانمیخوام ازخودم تعریف کنم ازهمه لحاظ ازش من بالاترهستم ولی اون اینارونمی بینه الانم کاری کرده همه به حرفش هستن چه مادرشوهرچه پدرشوهرچه شوهرخودش
محل چیزشم نزار اصلا.. جوری رفتار کن که صد بار پشیمون شه اومده تو خونت
دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚♀️. فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
اونم منتظراینجورحرفه من که توچشم قوم شوهربدکنه منو
بد کردن نداره ک خب وقتی مریضی نمیتونی ، توام بشین بعد برا قوم شوهر بگو خب نمیشد واقعا یعنی حالا ک مریض بودم من برادرش خونه راهش نمیداده ، مگه اونجا میره چیکار میکنه و ... از این حرف ها