2777
2789
عنوان

اونای که از کسی که عاشقش بودن جداشدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 47 پست
عزیزم عقدم ‌‌و حتی عیدم ی تبریک نگفت از اخلاقاش خودم فهمیدم نمیخواد 

یه تعدادی از مردها متاسفانه برای اینکه زن طلب مهریه نکنه  رفتارهایی میکنند که زن خودش تقاضای طلاق بده 

اگر واقعا حس می‌کنی محبتی به تو ندارن حیف جوونی تو هست عزیزم ، عشقی که بهش داری به زودی تبدیل به نفرت میشه بااینکه همیشه گدایی محبتش رو خواهی کردباهاش صحبت کن نتیجه ندادی توی قلب و ذهنت بکشش و مطمین باش مدت کوتاهی سوگواری می‌کنی و بعدخدا رو شکر می‌کنی نجات پیدا کردی 

اگر باهاش صحبت کردی و نتیجه داد که چه عالی ، اگر  خواستی جدا بشی و اومد و خواست درستش کنه باز هم عالی قطعا بهش فرصت بده و شرط کن پیش مشاور برید 

اما اگر نیومد و نخواست رابطه درست بشه اراده کن و این عشق را برای همیشه از قلبت بیرون کن و ارزش خودت رو بدون🌹🌹

یه تعدادی از مردها متاسفانه برای اینکه زن طلب مهریه نکنه  رفتارهایی میکنند که زن خودش تقاضای طل ...

مننونم عزیزم از راهنمایت واقعا درست میگی خودمم به این نتیجه رسیدم ❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر قلب مهربونت عزیزه دلم الاهی که خدا به قلب مهربونت همه ی خوبی هارو راهی زندگیت کنه قشنگم 

فداتشم عزیزم منم جای خواهرت اینو خواهرانه بهت میگم توی تاپیک هات اگر درست گفته باشم شوهرت بهت بی احترامی میکنه، بخدا عشق همه چیز نیست توی رابطه احترام، اعتماد و.. خیلی مهم هستند و درکنارش هم عشق لطفا عاقلانه درمورد زندگیت تصمیم بگیر و از سر احساسات تصمیم نگیر چون هرچقدرم عاشق باشی یروز این عشق فروکش میشه و صبرتم تموم میشه ابجی

فداتشم عزیزم منم جای خواهرت اینو خواهرانه بهت میگم توی تاپیک هات اگر درست گفته باشم شوهرت بهت بی احت ...

دقیقا هم عاشق بودم هم وابسته ۱سال میشه که رفت آمد نمیکنیم و سر ی کا. اداری مجبوریم باهم حرف بزنیم خیلی ازش دلخور و دلشکستم دارم رو خودم‌ کار میکنم که به این دنیا ادما وابسته نباشم مهر طلبیمو بزارم کنار و رشد بکنم و از مسیر زندگی و سختیاش گلایه نکنم و درس بگیرم و آدم خوبی باشم دعا کن برام مهربونم 

زنده باشی عزیزدلم منم ۲۰ سالمه..توکل کن به خدا مطمعن باش خودش راه درست رو جلوت قرار میده🙏🏻شرایط رف ...

قربونت برم عزیزم من تنها برم مشاور فقط به درد خودم میخوره اگه میومد میرفتیم حتی اگه میدونستم قصد برگشت داره منم کوتاه میومدم دلم ازش شکسته فقط ی جور میتونه برگرده که قلب منو بدست بیاره و گرنه اگه براش مهم نباشم نمیخوام که برگردم