2777
2789
عنوان

اونای که از کسی که عاشقش بودن جداشدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 47 پست

من میگم بیا ی مدت بهش پیام نده، ببین سراغت و میگیره،اگ گرفت ببین واسه چن روز هست، واسه تنهایی میخادتت یا ن واقعا پشیمون شده، بنظرم اون آدم جای دیگ سرگرم، البته قضاوت کردن درست نیست، اینای ک نظر دادن و خودم نمی‌دونیم جریان چیه و مشکل کجاست، ولی چیزی که باعث از دست دادن آرامش و اعصابت میشه دورش خط بکش، برای چیزی که میخای بجنگ تلاش کن نزار حسرتش ب دلت بمونه، اماااا بعضی وقتا تلاش کردن بی فایدس باید قبول کنی ک ی انتخاب اشتباه رو در سر داشتی

من میگم بیا ی مدت بهش پیام نده، ببین سراغت و میگیره،اگ گرفت ببین واسه چن روز هست، واسه تنهایی میخادت ...

دقیقا حرفم اینجاس من برای ایشون تلاش کردم کارای که دوست نداشتم انجام دادم ازش خواستم به قولش که موعدش بود وقت کنه آنقدر منو تو منگنه نزار منم آدمم که اگه اون بود من از خودم میگذشتم تا به خواستش برسه جلوی خانواده بی ارزش نشه من تلاشمو کردم چیزی که سخت بودو انجام دادم الان نوبت اون بود که صلاح دید حرف حرف خودش باش دید دید خودش باشه الانمو جهنم کنه آینده ای که معلوم نیست وجود دارمو آباد کنه و سراغمم نمیگیره من براش تموم شدم با اینکه دوسش دارم ولی اونم برای من تموم شده ی سری کا. اداری داریم انجام بدم دندون لقو میکشم سخته ولی روحمو از بین برده آنقدر بهش آسیب زده و وقتیم بهش حرفی میزنی میگه من اینکارو واسع تو میکردم بلند پرواز بی منطق بود و حرف حقم تو گوشش نمیره سخته ولی ان شالله ی روز میفهمه حرفمو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا حرفم اینجاس من برای ایشون تلاش کردم کارای که دوست نداشتم انجام دادم ازش خواستم به قولش که موعد ...

برا آدم بی ارزش وقتت حدر نده، آرامش خودت هم خراب نکن، چیزی که میگم از تجربه هام، ی آدم چقدر زنده هست ک بخاد حسرت آدما بی ارزش و بخوره، زندگی خیلی قشنگ تره اگ ب خاسته های دیگه فکر کنی

خدانکنه خوش قلب ترین ان شالله درست میشه خدا هست همین قوت قلب من حضور خودش 💚

قربونت برم بله درسته، من هم هستم ابجی هروقت دوست داشتی و نیاز به درد و دل داشتی درخواست دوستی بده باهم حرف میزنیم

برا آدم بی ارزش وقتت حدر نده، آرامش خودت هم خراب نکن، چیزی که میگم از تجربه هام، ی آدم چقدر زنده هست ...

دقیقا حرفات درسته عزیزم شما خودتونم درگیر همچین چالشی بودین؟من چون خودم خواستمش یکم استرس دارم موقع برخورد بادیگران میکم الان نگن هول بود یا نگن خودش خواست بی فکری کرد اینا چون من بدم میاد از این طرز فکرای همچی دونی بعضیا

قربونت برم بله درسته، من هم هستم ابجی هروقت دوست داشتی و نیاز به درد و دل داشتی درخواست دوستی بده با ...

قربونت برم که انقدر دل بزرگو با معرفتی درخواست دوستی حتما میدم چون دوستی با شما باعث افتخار منه

برا آدم بی ارزش وقتت حدر نده، آرامش خودت هم خراب نکن، چیزی که میگم از تجربه هام، ی آدم چقدر زنده هست ...

ااا من نمیدونستم شما آقا هستید و‌اگه از جملات عزیزم اینا استفاده کردم امیدوارم که باعث سوتفاهم نشه ممنون از راهنمایتون

دقیقا حرفات درسته عزیزم شما خودتونم درگیر همچین چالشی بودین؟من چون خودم خواستمش یکم استرس دارم موقع ...

بعله من خودم درگیر آدم بی لیاقت بودم، بعد از دوسال هنوز پشیمون ،منم دیگ بر نگشتم بهش و متنفر شدم ازش