2777
2789
عنوان

خونوادم راصی کردم کار کنم🥰ولی رلم نمیزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 65 پست
نگفتم گفتم مبخوام برم گف لازم نکرده بشین درستو بخون🤕

تو هم میگفتی بشین سماقتو مک بزن 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
تو هم میگفتی بشین سماقتو مک بزن 

😂😂

من ک کار خودمو میکنم 

کار بدیک نیس 

دانشجو تایم خالی دارم 

میگ   کار گردی بشین درس بخون. از رشتت برو سر کار 

میگم فروشندگی مواد غذایی قرار نییس ک ی چیو کول کنم 

میگه دوس ندارم کسی از بالا نگات کنه😐

گفتم اینجوریام نیس 

نمیفهمه

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂 من ک کار خودمو میکنم   کار بدیک نیس    دانشجو تایم خالی دارم  &nbs ...

معمولا دوست ندارن جای خصوصی آدم کار کنه.شوهر منم از اول باهام شرط بست جاهای خصوصی نمیشه بری سرکار .ولی الان از بس زمونه بهش فشار آورده خودش داره برام دنبال کار میگرده حتی جاهای خصوصی😂

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
معمولا دوست ندارن جای خصوصی آدم کار کنه.شوهر منم از اول باهام شرط بست جاهای خصوصی نمیشه بری سرکار .و ...

😂😂💔اره دیگ ی موتوره نمیشه گذروند 

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  
بله ... اونقد جدی که وقتی کات کردن دختره بنده خدا خیلی افسرده شد 

عاقبت دوستی همینه

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
همه چی پول نیسبت قطعا تجربه کاری و توی اجتماع بودن ارزشش بیشتره 

دقیقا ولی خاستم را ش رو محک بزنه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲